ZANIMLJIVA PRIČA

Sjećate li ga se? Matija se prijavio u 'Ljubav je na selu', a suprugu je upoznao nakon emisije

Foto: Facebook
1/3
31.07.2023.
u 07:00

Farmera Matiju Rička iz Strmca Samoborskog upoznali smo u petoj sezoni showa 'Ljubav je na selu', a svoju suprugu upoznao je nakon emisije. Danas imaju dvoje djece.

Farmera Matiju Rička iz Strmca Samoborskog upoznali smo u petoj sezoni showa 'Ljubav je na selu' gdje je pokušao naći ljubav. Matija se u show prijavio nakon što je smršavio više od 40 kilograma i vratio samopouzdanje pa je odlučio pronaći srodnu dušu. No, nije mu to uspjelo u showu, a zahvaljujući emisiji upoznao je svoju današnju suprugu. Nakon što ga je vidjela u showu, njegova Barbara javila mu se preko društvenih mreža.

- Promijenio sam posao, novi prijatelji, događaji,… Došla je Barbara – to je bila ljubav na prvi pogled. Na prvom spoju smo pet sati sjedili i razgovarali... - ispričao je Matija za RTL.

Priznao je da mu je popularnost zbog showa godila, no Barbara ga je vratila u stvarnost. 

- Nisam očekivao da će mi se život toliko promijeniti. Nadao sam se da ću upoznati nekoga, ali baš da će se toliko sve promijeniti, to se stvarno nisam nadao… U životu nisam bio sretniji - rekao je.

VEZANI ČLANCI

Par je zajedno osam godina i u braku su te imaju dvoje djece. U srpnju 2019. dobili su sina Davida, a u siječnju 2021. stigla im je kći Demi.

Podsjetimo, Barbara se Matiji javila nakon što je Barbarina prijateljica vidjela Matiju na televiziji i nagovorila je da mu se javi. Tada nije ni slutila da će ih život spojiti, a par je u bračnu luku uplovio 2017. godine.

VIDEO Ovog ima samo na Balkanu! Harmonikaš odlučio prodati auto, pa nasmijao regiju

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije