'avanturella'

Ella Dvornik otkrila da je imala nezgodu na cesti, pa zaključila: 'To je tako čim ne nosim leopard čarape'

Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Večernjakova ruža: Influencerica Ella Dvornik-Pearce
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Zagreb: Ella Dvornik u haljini s velikim prorezom zaintrigirala maštu prisutnih
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL
Novigrad: Ella Dvornik i David Skoko na konferenciji o zapošljavanju u hotelskom sektoru
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
16.06.2022.
u 19:20
Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem je Instagram profilu otkrila kako je imala nezgodu na cesti. Na storyjima je prvo otkrila kako joj je pukla guma, potom i simpatičan nadimak ''Avanturella'' te pokazala kako uživa u pogledu.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (31) na svojem je Instagram profilu otkrila da je imala nezgodu na cesti. Na storyjima je prvo otkrila kako joj je pukla guma na autu, a potom i simpatičan nadimak ''Avanturella'' te pokazala kako uživa u pogledu.

- Neću više ni tankati auto. Samo ću vučnu službu pozvati kada mi se neće dati voziti. Fino još i razgledam oko - napisala je Ella uz snimku pjesme ''What A Beautiful Day''.

Foto: Instagram
Influencerica je za nesreću okrivila svoj modni odabir. - Pukla guma čim ne nosim leopard čarape - napisala je pored fotografije na kojoj se vidi kako danas ima bijele čarape. 

Foto: Instagram
Podsjetimo, Ella se nedavno pohvalila kako je bila kuma na vjenčanju, a nakon što je objavila fotografiju s ceremonije pažnju njenih pratitelja privukao je njen modni odabir, pogotovo spomenute leopard čarape.

Ella je za ovu prigodu odabrala svijetlo odijelo kojem je dodala čarape leopard uzorka i glomazne crne cipele. Na fotografijama se vidi da je influencerica nosila i crni ruksak te crni top. Ella je vidno bila odlično raspoložena, a tijekom ceremonije prijateljicu je držala za ruku.

- Ja sretnija od Martine, a ona mladenka - napisala je Ella uz fotografiju iz matičnog ureda. U komentarima su joj se javili brojni pratitelji. Dok su se neki fokusirali na Ellinu sreću na fotografijama, drugi su bili fokusirani na njezin modni odabir. "Kako ste svi sretni, volim ovakve vesele 'službene' fotografije", pisali su. "Ali čarape su sve", iznijeli su svoje pozitivne dojmove jedni. Međutim, dio njih je Ellu zbog odjeće iskritizirao.

"Ella, stalno se slikaš u full visokim petama i stylish komadima, a onda držiš predavanja i budeš kuma u nečem kao za baciti smeće! Podržavam tvoju individualnost, al ono", "Samo da nisi te čarape navukla bila bi bomba", "Ponižavajuće za mladence", pisali su pratitelji. Na ove kritike i prozivke odgovorila je i influencerica. - Na svadbi ćemo se praviti važni, ovo je samo službeni dio - odgovorila je.

VIDEO Ivan Huljić: 'Fusion je moj prvi veliki poslovni izazov, a glazbom želim pridonijeti izlasku iz ekonomske krize.'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

Avatar Mudlin
Mudlin
19:23 16.06.2022.

Fakat ne kužim koji to heb... motiv mora biti da se, ali baš svaki dan, Hrvate davi sa ovakvim spodobama? Mora da je netko opasno stimuliran...

ZE
Zeneka
22:24 16.06.2022.

Teška luzerica!

MO
modovisisajteMaraschino
06:41 17.06.2022.

Posljedice puknuća gume... Prije 32 godine