Odgovorila je na kritike

Ella Dvornik pokazala na kojem je novom tretmanu bila, a obožavatelji je kritiziraju: Premlada si za to

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Večernjakova ruža: Influencerica Ella Dvornik-Pearce
Foto: Instagram
29.05.2022.
u 10:00
Ella Dvornik kao i uvijek otvorena je u komunikaciji sa svojim obožavateljima pa im je ovaj tjedan podijelila fotografiju sa svog tretmana botoksom.
Pogledaj originalni članak

Botoks je omiljeno sredstvo kojim brojni poznati uklanjaju bore sa svog lica i koji im pomaže da izgledaju mlađe i ljepše. Neki su javno priznali da redovito koriste botoks, a mnogi još ne vole pričati o toj temi. Ella Dvornik kao i uvijek otvorena je u komunikaciji sa svojim obožavateljima pa im je ovaj tjedan podijelila fotografiju sa svog tretmana botoksom.

- Bu bu bu botox je tabu, ja ga volim i micro botox je najjači kod @thebotoxking. Ono što mi je najnajbitnije je da imam i dalje prirodnu mimiku lica, a spriječim boranje koje bi kasnije “morala” (čitaj htjela) puniti filerima. Prevencija je sve za one koji to žele naravno - napisala je 31-godišnja Ella i objavila fotografiju s tretmana. Veliki broj njezinih pratitelja koji su komentirali ovu objavu, nisu je podržali u ovome i smatraju kako je premlada za botoks.

 

 

- Premlada si za to - pisalo je u jednom komentaru na koji je Ella odgovorila: - Premlada sam bila i za djecu pa sam ih rodila. 
- Iskreno prelijepa si i bez botoksa, jako si mlada da bi bila toliko nesigurna oko svoga izgleda, a izgledaš zaista jako lijepo. Ali hajde. Jadna ti kad ga već sad trebaš - bili su neki od komentara, a Ella je na ove odgovorila ovako: - Trebam ga od kad sam rodila. Drugi obožavatelji su joj pružili podršku i odobravaju njezin potez. 

- Bravo draga Ella, radi ono kaj ti hoćeš i ne slušaj primitivce! Apsolutna podrška Ja se uredno botoksiram od moje 50. Godine. Podržavam apsolutno sve što osnažuje žene, u bilo kojem pogledu. Kad me pitaju što će mi botoks, što će mi šminka na plaži, bazenu, u teretani imam samo jedan odgovor: Jer se tako JA bolje osjećam i ljepša sam si. Ma, kad mi sise padnu u podrum od podruma, otići ću i njih podignuti! Pa kad umrem, da stoje tako da pogrebnika bradavicom ubodem u oko! Eto toliko - napisali su pratitelji Elle Dvornik. 

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: Udala sam se i čekam bebu

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

RO
romobil
12:10 29.05.2022.

Dajte samo još ovakvih edukativnih tekstova....

DU
Deleted user
10:32 29.05.2022.

Možda je upisala fakultet.

IZ
Izilajf
13:32 29.05.2022.

A muž lijepo debeo, zarastao, opušten... Ovo je očit dokaz opterećenosti da ne kažem nešto gadnije. Žena prosječna, no mladost je uvijek lijepa. Ona niti u mladosti nemre uživati, stalno "popravlja" nešto izvana, a problem je iznutra.