NA INSTAGRAMU

Ella Dvornik ponovno o trudnoći: 'Jesam li vam rekla da sam na svim kontracepcijama ovoga svijeta?'

Foto: Instagram
Foto: Facebook/TS Auris
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Facebook
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: youtube
Foto: instagram
Foto: Screenshot
24.10.2021.
u 10:37
- Koliko god vi mantrali, treće dijete od mene dobiti nećete, jedino ako posvojim. Prestanite tražiti fetuse po mojim profilima. Sada je moje vrijeme - dodala je influencerica.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik (30) na svojem je Instagramu ponovno pričala o djeci i trudnoći. Naime, Ella je jučer objavila jednu fotografiju, a na objavi su njezini pratitelji stavili nešto drugačije od nje u prvi plan. Influencerica je odlučila reagirati pa je na svojem Storyju odgovorila svima. "Obožavam što na svakoj fotki bar 10% vas traži moj trudnički trbuh. Jesam li vam rekla da sam na svim kontracepcijama ovoga svijeta?", napisala je uz fotografiju u uskoj crvenoj haljini. "Koliko god vi mantrali, treće dijete od mene dobiti nećete, jedino ako posvojim. Prestanite tražiti fetuse po mojim profilima. Sada je moje vrijeme", dodala je.

Foto: Screenshot
Inače, Ella ima dvoje djece, kćerkice Balie Dee i Lumi Wren, a sa svojim je pratiteljima odavno podijelila da ne želi još jedno dijete. Dodajmo još da se Ella ove godine preselila iz Zagreba u Istru gdje uživa, a posebno njezine kćeri.

VIDEO Strašna tragedija: Glumac Alec Baldwin na filmskom setu pucao iz rekvizita i ubio snimateljicu te ranio redatelja

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

DL
dvanaest_legija
11:11 24.10.2021.

Nažalost, ovakve ljude novinari promoviraju kao moralne vertikale našeg društva!

LI
Lisac
10:58 24.10.2021.

Ja zbilja ne znam koga ova gospodja zanima

ZL
Zlatnipijesak
12:25 24.10.2021.

O Boze, pa zar opet!