Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uvijek lijepa

Prepoznajete li ovu hrvatsku voditeljicu? Danas oduševljava sjajnom linijom, a ovako je izgledala prije 14 godina

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/11
24.10.2021.
u 10:00

Na sebi je imala crno odijelo uz crvenu košulju, a danas se često pojavljuje i u haljinama koje joj dodatno naglase sjajnu liniju.

Novinarka i voditeljica Tončica Čeljuska (52) na HRT-u je od 1994. godine te je prvo radila kao novinarka u gospodarstvenoj redakciji. Danas radi zabavni program, odnosno urednica je i voditeljica emisije 'U svom filmu'. 

U arhivi Pixsella pojavile su se neke njezine fotografije još iz 2007. godine, a od tada se voditeljica, kao i svi mi, mnogo promijenila.

Imala je drugačiju frizuru, kraću, ali i mnogo šminke. Na sebi je imala crno odijelo uz crvenu košulju, a danas se često pojavljuje i u haljinama koje joj dodatno naglase sjajnu liniju. 

24.10.2007., Zagreb - Voditeljica i novinarka Hrvatske radiotelevizije Toncica Celjuska. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

Inače, zanosna voditeljica ovo je ljeto počela vježbati s osobnim trenerom. U objavi je istaknula da cijeli život nešto uči, ali da se baš ne kreće. Dodala je da će na tome trebati raditi duže vrijeme, jer je poprilično zapuštena. 

- Objavljujem da sam odlučila biti fit, to je za mene najveći mogući izazov i mogu reći da je pravi iskorak iz zone sigurnosti! Sad umjesto asertivne komunikacije učim kako raditi plank i marince, a bome i kako nokautirati protivnike. 'Ko preživi, pričat će - otkrila je Tončica tada.

Brojni pratitelji oduševljavaju se svakom novom fotkom koju objavi, a tako je i bilo dok je uživala na godišnjem odmoru, s kojeg se javila u Nacionalnom parku Krka. Tada je pozirala u prirodnom izdanju ispod Roškog slapa kojim je ubijala vruće ljetne temperature. 

VIDEO>>Squid game postaje najpopularnija Netflixova serija: Pogledalo ju je 111 milijuna kućanstava!

Ključne riječi

Komentara 3

ZO
Zoran
14:24 24.10.2021.

Prije 14 godina je imala manja usta i grudi. Super izgleda sada

AU
austrougarskigeneral
11:33 24.10.2021.

uvijek lijepa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije