oduševile pratitelje

Ella Dvornik pozirala bez grudnjaka, družila se s poznatom tiktokericom, a fotku komentirao i Charles

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
01.06.2022.
u 20:30
Ella i Mirta uživale su u svom danu, a dok je Ella u jacuzziju pozirala u toplesu, Mirta je na sebi ostavila crni kupaći kostim.
Pogledaj originalni članak

Influencerica Ella Dvornik-Pearce uživa u odmaranju s prijateljicom i influencericom Mirtom Miler. Naime, obje su prijateljice podijelile istu fotografiju iz jacuzzija, a na njoj je Ella u toplesu dok Mirta na sebi ima crni kupaći kostim. Ella također u ruci ima pivu. 

- To je što je - napisala je Ella pod fotografijom. 

"Ovo je duo koji nam treba", "Ček ček pa da li je moguće da si ovo ti i da imaš gola ramena", "Okreni se ako se usudiš", "Cool", pisali su oduševljeni pratitelji.

I suprug joj je komentirao fotografiju, a upitao ju je o kojoj se pivi radi. 

Mirta Miler zagrebačka je influencerica koju na Instagramu prati čak 926 tisuća ljudi, a postala je majstorica transformacije zbog svojih vještina u šminkanju. 

Inače, Charles je nedavno otišao u London na kratko, no nenadano je ostao duže. Britanski poduzetnik na svom se Instagramu požalio da je nakon što je trebao krenuti za Hrvatsku shvatio da nema novčanik i dokumente zbog čega se ne može vratiti obitelji.

Pearce je za pomoć zamolio svoje pratitelje na Instagramu gdje je otkrio i što se točno dogodilo. 

"Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj obitelji, ali vjerujem kako su me jutros u Londonu opljačkali. Nemam novčanik (novi, koji mi je majka kupila) niti putovnicu, a britanski ured za izdavanje putovnica je zakrčen i moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi se izradi nova", požalio se Pearce. 

"Premium žurna putovnica najranije bi mogla stići 10. lipnja. Svaki savjet i ideja je dobrodošla. Moram se vratiti kući obitelji, već mi nedostaju", poručio je.

VIDEO >>Pobjednici Eurosonga prodali su svoj kristalni mikrofon na dražbi kako bi kupili oružje za ukrajinsku vojsku

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 13

LJ
ljudemisi
21:18 01.06.2022.

Dobro nju je mater odgojila.

CR
credo
20:41 01.06.2022.

Djecu zlifrala babi na neodređeno i udri

DU
Deleted user
22:20 01.06.2022.

Tiktokerica, influencerica i Charles. Neponovljivo društvo. Ne mogu ni zamisliti teme razgovora.