VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledateljima opet zasmetale igrice: 'Podmukle su, nekim ljudima ništa nije dovoljno'

Foto: RTL
1/8
01.06.2022.
u 09:58

Bez obzira na velike porcije, gosti su redom komentirali kako je Nataša pripremila vrlo ukusnog šarana: „Jelo je bilo vrhunsko, onako kako treba biti“, zaključila je Ruža i na kraju Nataši dala osmicu, a to se nije svidjelo gledateljima

U sinoćnjem izdanju "Večere za 5 na selu" domaćica Nataša kuhala je cijeli dan i na kraju dobila 37 bodova. Zvijezda večeri bio je šaran na rašljama, a goste je na prvi pogled zaprepastila obilna porcija glavnog jela. „Je li bio veći oval?“ našalio se Ivan, a Sabina je nadodala: „Kao da je cijelo jezero šarana došlo na stol…“ Bez obzira na velike porcije, gosti su redom komentirali kako je Nataša pripremila vrlo ukusnog šarana: „Jelo je bilo vrhunsko, onako kako treba biti“, zaključila je Ruža i na kraju Nataši dala osmicu, a to se nije svidjelo gledateljima. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- U zadnje vrijeme tko kuha ponedjeljkom ostatak tjedna kalkulira, razočarala me Sabina, Ruža u svome podmuklom stilu - komentirala je gledateljica. 

- Žena si je baš dala truda i večera je izgledala super, čak je i poklon za svaku pohvalu ali nekim ljudima nikad ništa nije dovoljno nažalost...čast izuzecima - dodala je druga gledateljica. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Zaslužila je veće ocjene...počele su intrige..Ruža kaže.. "Domaćica često ustajala od stola" iz tog razloga manja ocjena.. - još je jedan komentar upućen Ruži. 

- "Lako" što su ženi skinule ocjene, ali "razlozi" ubijaju. Dakle, uvijek isti princip. Katastrofa - primijetila je gledateljica emisije. 

U komentarima se javila i sama domaćica Nataša, koja je pokušala smiriti situaciju. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Ljudovi dragi, hvala na komentarima, ja sam prezadovoljna, presretna jer sam ostvarila svoj cilj, a to je promovirati svoj OPG ,svoju općinu, život u ruralnim krajevima ,očuvanje tradicije i podrška udrugama koje imaju iste ciljeve...Ekipa je vrhunska i zato vas molim da nikoga ne vrijeđate nego pogledajte sve emisije i bit će vam jasno... - napisala je Nataša. 

VIDEO: Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije