KOMENTARI PLJUŠTE

Fanovi zgroženi fotografijama Brada Pitta za poznati časopis: 'Izgleda kao mrtvac ili otopljena voštana figura'

Foto: Profimedia
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS/PIXSELL
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Profimedia
Brad Pitt i Jennifer Aniston
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Kento Nara/DPA/PIXSELL
Brad Pitt
23.06.2022.
u 22:00
Šarena slika prikazuje Pitta kako leži u nečemu što izgleda kao ribnjak pun šarenog cvijeća. Nosi svijetloplavu košulju i zlatni medaljon oko vrata, s jednom rukom na prsima i gušterom koji mu puzi po tijelu
Pogledaj originalni članak

Oskarovac Brad Pitt (58) zvijezda je novog izdanja magazina GQ, koji mu je posvetio naslovnicu i nekoliko stranica za intervju. No, njegova fotografija zgrozila je fanove na internetu, budući da Pitt izgleda kao da je mrtav. 

Šarena slika prikazuje Pitta kako leži u nečemu što izgleda kao ribnjak pun šarenog cvijeća. Nosi svijetloplavu košulju i zlatni medaljon oko vrata, s jednom rukom na prsima i gušterom koji mu puzi po tijelu.

"Izgleda kao voštana figura, ali je malo otopljena", rekao je jedan komentatora na GQ-ovoj Instagram stranici.

"Izgleda kao da leži u kovčegu", rekao je drugi. Nekoliko čitatelja je reklo da izgleda kao pokojni Ray Liotta, i to kao Liotta nakon smrti. 

"Zašto izgleda kao da su pokušali vratiti Raya Liottu u tijelo Brada Pitta", napisao je jedan korisnik Twittera.

Inače, Pitt je u intervjuu za GQ priznao da je godinama bezuspješno pokušavao pronaći legendarno bogatstvo pod svojim francuskim imanjem. Za magazin je također rekao da misli kako je na "posljednjoj etapi" svoje karijere.

Podsjetimo, glumac je u veljači odlučio tužiti bivšu suprugu jer je nezakonito prodala svoj dio njihovog francuskog imanja Château Miraval na kojem su se i vjenčali i prema saznanjima Page Six Jolie je vinograd na imanju prodala ruskom biznismenu Yuriju Shefleru

- Jolie je bez Pittova znanja prodala njegov udio, uskraćujući Pittu pravo na pristanak koje mu je ona dugovala i pravo prvokupa koji je njezin poslovni subjekt dugovao njegovom. Prodala je svoj interes i pri tome je znala kako će Shefler i njegove tvrtke nastojati kontrolirati posao kojem se Pitt posvetio i tako će potkopati Pittovo ulaganje u Miraval - prenosi Page Six. Vila s 35 soba u selu Correns na jugoistoku Francuske bila je oaza za odmor obitelji Jolie - Pitt i ovaj par je uložio dosta u vinograd u sklopu imanja i počeli su proizvoditi i svoje vino.

Nakon razvoda Brad Pitt je uložio dosta novaca kako bi unaprijedio vinograd i proizvodnju vina i postao je jedan od vodećih proizvođača rose vina.  Imanje su kupili 2008. za 28.4 milijuna dolara i početkom 2021. godine Jolie je obavijestila Pitta kako je teška srca odlučila prodati svoj udio u imanju. Glumac je namjeravao otkupiti njezin dio i kada je u listopadu 2021. godine saznao da je Angelinin dio otkupila tvrtka  Tenute del Mondo Pitt je bio u šoku i sudski proces je bio neizbježan. 

VIDEO: Livaković i hrvatska Meghan markle izrekli sudbonosno 'da' 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.