OKRUŽILI JE FOTOGRAFI

FOTO Sve se vidi! Kraljica bikinija u noćni izlazak zaputila se bez donjeg rublja

Foto: profimedia
1/15
18.10.2024.
u 23:35

Često kontroverzna Nader nedavno je također punila naslovnice zbog navodne romanse sa svojim partnerom iz showa 'Ples sa zvijezdama', Glebom Savchenkom.

Model i natjecateljica 'Plesa sa zvijezdama', Brooks Nader (28), ponovno je privukla pažnju tamošnje javnosti svojim odvažnim modnim ukusom. Naime, fotografi su Brooks, koja je nakon pojavljivanja na naslovnici časopisa Sports Illustrated dobila titulu 'kraljice bikinija', zatekli kako u društvu svoje prijateljice, poznate pjevačice Ellie Goulding, u kasnim večernjim satima napušta losanđeleski hotel Chateau Marmont. Bio bi to sasvim običan noćni izlazak da Nader na sebi nije imala prozirnu haljinu s dubokim dekolteom i visokim prorezom koja više otkriva nego skriva. 

Tako se jasno moglo zaključiti da manekenka ispod ljubičaste kreacije nije nosila grudnjak, nego samo tangice. Paparazzi su pritom u jednom trenutku uhvatili prizor u kojem se ona penje u automobil, a u prvom planu je završila njena stražnjica. Fotografije Brooks  koje su se proširile cijelim internetom i izazvale zgražanje možete pogledati u naslovnoj galeriji.

GALERIJA: FOTO Pogledjate kako se Martin Tomčić mijenjala tijekom godina, razlika je vidljiva

1/54

Često kontroverzna Nader nedavno je također punila naslovnice zbog navodne romanse sa svojim partnerom iz showa 'Ples sa zvijezdama', Glebom Savchenkom. Naime, plesni dvojac uočen je kako se ljubi tijekom pauze na setu emisije. Osim modelinga i plesa, Brooks se okušala i u filmskom svijetu tako što se 2018. pojavila u akcijskom filmu 'Backtrace'

Podsjetimo, Nader je već imala problema zbog prozirne haljine kada se 2019., kao pobjednica castinga #SISwimSearch časopisa Sports Illustrateda, na partyju koji je časopis održao u New Yorku pojavila u izazovnoj odjevnoj kombinaciji i ukrala svu pažnju.

VEZANI ČLANCI:

 

Nosila je svjetlucavu prozirnu kratku haljinu ispod koje su se nazirale gaćice u boji kože, a grudnjak, sudeći po fotografiji, nije nosila. Kada je fotografija osvanula na društvenim mrežama Brooke se iznenadila koliko je negativnih komentara dobila zbog ove fotografije, a još više ju je iznenadilo što je toliko kritika na račun ove haljine dobila od žena. 

Napisale su joj kako se ne mora čuditi ako je jednog dana budu zvali pogrdnim imenima, a neke su napisale kako je nošenje ovakvih haljina poziv na silovanje. Brooks nije mogla vjerovati što su joj pratiteljice napisale pa im je odlučila odgovoriti na ovakve komentare i napisala je: - Ovu haljinu sam nosila jer sam se u njoj osjećala seksi i htjela sam ju nositi.

VIDEO: Obožavatelji u šoku zbog tragične smrti Liama Paynea, ispred hotela su zapalili svijeće i pjevali

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije