ostale su posljedice

Faruk iz serije 'Lud, zbunjen, normalan' završio u bolnici: 'Stanje je bilo izuzetno opasno'

Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
senad bašić
Foto: Zvonimir Ćorić/PIXSELL
Senad Bašić
Foto: Promo
Senad Bašić
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
senad bašić
Foto: Promo
Senad Bašić
Foto: Storypress
Senad Bašić
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
Zagreb: Glumac Senad Bašić
09.07.2022.
u 08:00
- Kada u vas neko strpa deset litara antibiotika, naravno da to ostavi posljedice, ali sada sam spreman za rad - kaže glumac Senad Bašić.
Pogledaj originalni članak

Glumac Senad Bašić (59), popularni Faruk iz humoristične serije Lud, zbunjen, normalan, nedavno je u Hrvatskoj snimao film koji će biti ekraniziran u rujnu te je otkrio da je za to vrijeme završio u bolnici. Naime, Senad je kazao da je film tri dana snimao na kiši te je zbog toga imao užasnu upalu pluća.

- Sada sam dobro, a imao sam užasnu upalu pluća. Tri dana sam snimao na kiši, završio sam u KBC-u Rebro. Moje zdravstveno stanje bilo je ugroženo, bilo je izuzetno opasno, liječnici su zaista bili divni i pomogli su mi. Sada se dobro osjećam - ispričao je za bosanski Avaz te dodao da su mu ostale posljedice.

- Kada u vas neko strpa deset litara antibiotika, naravno da to ostavi posljedice, ali sada sam spreman za rad - kaže glumac. 

Inače, Senadu je nedavno premio otac Rušid koji je bolovao od leukemije, a tugu zbog gubitka nije krio.

- Treba vremenu dati vremena. Meni je bitno da smo njegove posljednje dane proveli zajedno, što je, tu je... Neke se stvari ne mogu izbjeći.  Kao što sam rekao, proživio je 87 godina, lijepih godina - kazao je i dodao kako je doživjeti takvu starost u današnje vrijeme poprilično neuobičajeno.

- Čudno je vrijeme došlo, više ništa nije isto niti će biti. Zdravlje svima treba biti na prvom mjestu i samo se o tome treba voditi računa - zaključio je glumac tada za ovaj portal.

VIDEO Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu

Estradni ratovi

Kada društvene mreže postanu platforma za svađe: Domaće zvijezde prepiru se zbog posla, influencera i izgleda

Društvene mreže brojnim su slavnim osobama platforma za rad, promociju i komunikaciju s pratiteljima, no u posljednje vrijeme često se koriste kako bi kritizirali druge, raznim komentarima ispod objava ili Instagram storyju iz kojih su se rodile brojne svađe na našoj estradi, a posljednja u nizu je ona između Vlatke Pokos i Borne Kotromanić zbog stava oko Nikoline Pišek.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar cuvarkuca
cuvarkuca
19:41 09.07.2022.

Svako dobro Rukfaš, nadam se da dobre želje neće nestati u internetskim bespućima.