jeste li gledali?

FOTO Glumci iz kultne serije 90-ih koju su obožavali Hrvati družili se nakon 25 godina, evo kako izgledaju danas

Foto: Profimedia
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Pixsell
heather locklear
Foto: PA/Pixsell
Foto: Vince Flores/Press Association/PIXSELL
14.08.2024.
u 13:53
Courtney Thorne-Smith, Daphne Zuniga, Laura Leighton i Grant Show pozirali su zajedno te objavili fotografiju na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Serija ''Melrose Place'' bila je jedna od najpoznatijih u devedesetima, a riječ je o tinejdžerskoj tematici. Serija je s emitiranjem krenula u srpnju 1992. godine kao nastavak tada popularnog ''Beverly Hillsa 90120'', a na malim ekranima publika ju je mogla pratiti do 1999. godine. Brojne generacije koje su bile zaluđene ovom pričom razveselit će svakako najnovija vijest. Ekipa popularne serije nakon 25 godina ponovno se našla na istom mjestu.

Naime, Courtney Thorne-Smith, Daphne Zuniga, Laura Leighton i Grant Show pozirali su zajedno te objavili fotografiju na društvenim mrežama. Njihova objava ubrzo je pokrenula govor o tome kako se glumci nisu nimalo promijenili. ''Toliko ste prekrasni'', ''Ništa se niste promijenili'', ''Kao da ne starite'', pisali su obožavatelji. 

Inače, glumci su se okupili kako bi snimili podcast "Still the Place", a Grant im je bio prvi gost. Glumice u podcastu razgovaraju o kultnoj seriji.

Podsjetimo, zvijezda ove serije bila je glumica Heather Locklear koja je s godinama promijenila svoju figuru, ali i kompletni izgled. Lice joj je od silnih estetskih operacija postalo izobličeno i natečeno, a iako je gotovo neprepoznatljiva, Locklear je posljednjih nekoliko godina medijske rubrike punila svojim problemima s alkoholom.

rijetko ih viđamo

Iva i Lucija lijepe su i samozatajne kćeri Zdravka Mamića, on se hvalio njihovim uspjesima na društvenim mrežama

Iva i Lucija prekrasne su, samozatajne djevojke o kojima se malo zna, a tek ih se ponekad može vidjeti na Instagram profilima djevojaka i supruga nogometaša kada se nađu u njihovu društvu. Profili na Instagramu Ive i Lucije zaključani su pa njihove živote mogu pratiti samo ljudi koje one izaberu i koji ih poznaju. Posljednji put u javnosti su snimljene prije dvije godine kada su se pojavile na vjenčanju Dine Dragije i Tina Jedvaja u Varaždinu.

Kako tvrdi, njezin zaručnik i ljubav iz srednje škole Chris Heisser i kći Ava najveća su joj podrška u borbi s ovisnošću. Imala je problema i s nasiljem koje je prouzročeno alkoholom, a 2018. zaručnici su se potukli te je pozvana i policija. Glumica je prijetila i policajcima te tvrdila da će ih napasti oružjem koje drži u kući, no brzo je utvrđeno da ono ne postoji. Pijana je napala i gušila i svoju majku, a pod utjecajem alkohola je i vozila, zbog čega je privedena. Osim alkohola, neki sumnjaju da je uživala i opijate.

VIDEO Petra iz 'Braka na prvu' otvorila dušu i otkrila pozadinu prekida te koliko je stvarno kg skinula

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.