otvorio dušu

Srpski glumac o drami zbog koje je završio kod psihijatra: ‘Prevarila me s najboljim prijateljem u WC-u, vidio sam snimku‘

Vrnjačka Banja: Ekipa filma "Ko živ ko mrtav" na 47. Festivalu filmskog scenarija
Foto: Antonio Ahel/ATA Images/PIXSELL
1/9
14.08.2024.
u 09:38

Rade je ispričao kako ga je djevojka prevarila s najboljim prijateljem, a on je zbog toga potražio stručnu pomoć jer se nije mogao nositi s ljubavnim problemima. Podijelio je kako je bio mlad i neiskusan i mislio kad se jednom zaljubiš, da to traje cijeli život te da mu je rad s psihijatrom pomogao da prihvati situaciju u kojoj se našao.

Rade Ćosić, srpski glumac poznat po ulogama u filmovima kao što su ‘Ko živ, ko mrtav‘, ‘Montevideo, Bog te video!‘, ‘Montevideo, vidimo se!‘, ‘Ekipa‘ i drugima, podijelio je neke detalje iz privatnog života. Naime, Rade je ispričao kako ga je djevojka prevarila s najboljim prijateljem, a on je zbog toga potražio stručnu pomoć jer se nije mogao nositi s ljubavnim problemima. Podijelio je kako je bio mlad i neiskusan i mislio kad se jednom zaljubiš, da to traje cijeli život, te da mu je rad s psihijatrom pomogao da prihvati situaciju u kojoj se našao. 

"Išao sam kod psihijatra kad je jedna djevojka prekinula sa mnom. U tom trenutku su mi pomogli, ali bio sam jako mlad i neiskusan. Imao sam 21 godinu. Mislio sam kad se jednom zaljubiš, da je to nekako za cijeli život i ta ljubav i to, a onda se ispostavilo da je ona završila s najboljim prijateljem u WC-u dok sam ja bio tu, čak sam i čuo, poslije su mi poslali i snimku, ali nije bitno ni to", kazao je glumac za srpski Blic

VEZANI ČLANCI:

Rade je otkrio da je na kraju sve što se između njegove bivše djevojke i prijatelja događalo vidio u e-mailu, jer je ona koristila svoj e-mail na njegovu kompjuteru. "Na kraju sam u e-mailu vidio što su sve radili. Stjecajem okolnosti sam sve saznao, ona je s mog računala ušla u e-mail. Nije problem u njoj niti u meni, nego u tom dečku, što je on", izjavio je Ćosić kroz smijeh. 

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Vrnjačka Banja: Ekipa filma "Ko živ ko mrtav" na 47. Festivalu filmskog scenarija
1/71

Rade je dosta aktivan na društvenim mrežama gdje objavama uveseljava svoje pratitelje i objavljuje neka svoja razmišljanja. Često se bavi ljubavnim pitanjima pa je tako pod jednom od njih podijelio kako je tješio prijatelja nakon prekida, a upravo u tom trenutku mu je ona poslala smajlića u poruci. "Okrenuo se prema meni kao djevojka iz filma 'Krug' i rekao: Zdravo, smajlić, meni ništa nije smiješno", napisao je glumac ispod jedne objave. 

VIDEO Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze

Komentara 11

ZZ
Zo-ZG
10:24 14.08.2024.

Jel ima neka dogodovština nekog glumca iz Slovenije, oni su mi puno bliže?

Avatar Anomander Rake
Anomander Rake
12:11 14.08.2024.

Nismo ništa bolje ni mislili o vama.

DA
darko122
16:43 14.08.2024.

Opet neki ne mogu bez "brače" sa ističnog Baklana. Pa kod njih vrijedi poslovica "Tko nije probao tuđu ženu i med, taj ne zna što je slatko".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije