Odbio je turneje s njima

Fotograf kraljevske obitelji otkrio zašto mu je bilo teško i depresivno raditi s Meghan i Harryjem

Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
Foto: PA/Pixsell
Foto: Reuters/Pixsell
04.03.2022.
u 21:00
Fotograf kraljevske obitelji Arthur Edwards je u podcastu "I've Got News For You" pričao o suradnji s kraljevskom obitelji i odnosu vojvode i vojvotkinje od Sussexa s medijima.
Pogledaj originalni članak

Prošle su dvije godine otkako su princ Harry i Meghan Markle odstupili sa svojih kraljevskih dužnosti, a u Velikoj Britaniji i dalje su glavna tema i njihovi suradnici i bivši zaposlenici nisu slatkorječivi kad je ovaj par u pitanju. Fotograf kraljevske obitelji Arthur Edwards je u podcastu "I've Got News For You" pričao o suradnji s kraljevskom obitelji i odnosu vojvode i vojvotkinje od Sussexa s medijima. Ispričao je kako su svi članovi kraljevske obitelji uvijek imali korektan odnos prema medijima i odličnu suradnju s njim, a to je bio slučaj i s Harryjem koji je svoje ponašanje počeo mijenjati nakon što je javnost saznala za njegovu vezu s američkom glumicom.

- Camilla bi uvijek bila nasmijana i pozdravila bi novinare, baš kao i Williame. Svi su uvijek bili vrlo prijateljski raspoloženi, kao i Harry sve dok nije upoznao Meghan, a onda se jako udaljio i postao je nekako jadan - rekao je poznati fotograf u podcastu. Nije htio raditi u takvom okruženju i kada su Harry i Meghan išli na turneje u druge zemlje Edwards ih nije htio pratiti jer mu je, kaže, bilo jako depresivno raditi u takvim uvjetima.

- Na kraju nisam radio Harryjeve turneje. Nisam htio ići s Harryjem i Meghan u Australiju niti Južnu Afriku. Bilo mi je jako depresivno surađivati s njima.  Jednostavno su mrzili medije i bilo je jadno pa sam otišao s princom Charlesom na Novi Zeland - ispričao je fotograf. Harry i Meghan podigli su nekoliko tužbi protiv britanskih medija, neke parnice su riješene, dok se za druge još čeka ishod. 

VIDEO Antonia Ćosić nominirana je za Večernjakovu ružu u kategoriji novo lice godine

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.