Sve uspije uskladiti

Franka Batelić zahvalila se ovim dvjema ženama što su joj uvijek spremne pomoći

Foto: Instagram
Franka Batelić
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Foto: Promo
02.02.2022.
u 18:20
Majčinstvo je nešto najljepše i najodgovornije. Uloga majke me je promijenila, priznajem, nabolje, izjavila je u intervju za Azru Franka Batelić.
Pogledaj originalni članak

Duet koji je Franka Batelić nedavno snimili s pjevačicom Sarom Jo bio je odlično primljen kod publike, a oduševljenje je bilo još veće nakon objave spota za pjesmu "On". Pjesma pod nazivom "On" obje pjevačice dovodi u sasvim novu glazbenu situaciju u kojoj publici donose moderan pop zvuk inspiriran španjolskim ritmom i ‘mirisom’ flamenka - što kroz glazbu, što kroz video spot. 

– Kad god me je netko pitao s kojom pjevačicom iz naše regije bih voljela ostvariti suradnju, moj odgovor je bio Sara. Odvažna, talentirana, beskompromisno svoja. Upoznale smo se još prije više od godinu dana, od tada smo se redovito čule putem Instagrama - otkrila je Franka u intervju za Azru zašto je htjela baš sa Sarom snimiti duet. Vrijeme u kojem živimo ne omogućava nam baš da stvaramo dugoročne planove, a ovako pjevačica gleda na tu situaciju.

- Ova pandemija nas je naučila da planovi nisu baš dobrodošli u ovoj situaciji. Tako da sam se nekako naučila živjeti s kratkoročnim planovima. Neostvarena želja mi je veliki koncertni nastup s mnogo plesača i kostima – priželjkuje Franka. Iako ne nastupa kao prije i ne troši kalorije na pozornici uloga mame joj pomaže i u održavanju fit linije jer njezin sin Viktor je razigran dječak. 

- Majčinstvo je nešto najljepše i najodgovornije. Uloga majke me je promijenila, priznajem, nabolje. Ne bih rekla da je majčinstvo utjecalo na mene u glazbenom smislu, osim što sada puno više slušam dječje pjesmice kroz dan. Moram biti iskrena, ne puno više, nego gotovo stalno. Viktor je znatiželjan, veseo dječak za kojim neprestano treba trčati, jer nikad nema mira. I vrlo slabo spava po noći. Sada mi je jasno što su mislile prijateljice koje su mi rekle naspavaj se prije nego rodiš - iskreno će pjevačica koja je u braku s nogometašem Vedranom Ćorlukom. U intervju je naglasila kako su dvije žene posebno zaslužne što uspijeva uskladiti poslovne i obiteljske obveze. – Imam sreće što imam divnu majku i svekrvu, tako da mi zaista mnogo pomognu.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar hrvatska.desnica
hrvatska.desnica
18:39 02.02.2022.

Idem,žurim.Stislo me je jako.Mislim da neću stići.😓