iskreno

Vampirica Olja pratiteljima odgovarala na pitanja pa priznala je li pronašla novu ljubav

Finalna večer 61. Splitskog festivala
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/8
02.02.2022.
u 10:28

Smrt supruga Marka potpuno ju je dotukla, a u više navrata kazala je kako joj je on bio prva i jedina ljubav

Olja Einfalt Mihovilović (59), koju smo gledali u 'Večeri za 5 na selu', ali i u 'Ljubav je na selu' odgovarala je na mnogobrojna pitanja svojih fanova na Instagramu pa je tako odgovorila i na pitanje 'Jesi li našla ljubav svog života?'.

"Još nisam pronašla novu ljubav...", napisala je kratko Olja pratiteljima. 

Podsjetimo, Olja je prije nekoliko godina postala udovica nakon što joj je preminuo suprug Marko kojeg je smatrala ljubavlju svog života. U showu 'Ljubav je na selu' pokušala je pronaći ljubav, ali nije mogla prema kandidatu, a kasnije ni prema nekom drugom muškarcu u svom životu osjetiti 'ono nešto' što je osjetila prema pokojnom suprugu. 

Olja je u fokus javnosti došla još tijekom sudjelovanja u emisiji 'Večera za 5' kada se doznalo i da se protiv nje vodi sudski postupak zbog gospodarskih malverzacija. Zajedno s pokojnim suprugom, za kojeg je postupak obustavljen nakon smrti, bila je vlasnica nekad popularnog lanca dućana Skandal, a sumnjiči ih se za gospodarske malverzacije u iznosu od 17,5 milijuna kuna. 

Iskreno je prošle godine progovorila i o smrti supruga koja ju je potpuno dotukla.

- Dugo smo bili u braku. Marko je bio moja prva i jedina ljubav. Nije želio da mu se miješam u posao, imao je svoju viziju posla. Davao mi je prostor da se bavim dizajnom i slikarstvom, dok je on vodio brigu o dućanima. Pomalo je bio tvrdoglav. Krah firme koji se dogodio za vrijeme velike gospodarske krize 2008. jako ga je pogodio. Čak više nego mene jer nisam toliko bila zaokupljena profitom. Mučilo ga je što je založio stanove roditelja ne bi li spasio što se spasiti da. Obitelj nas je okrivila da smo sve uništili, to ga je užasno grizlo. Prije smrti dosta se promijenio i povukao u sebe. U godinu dana se razbolio, dobio je karcinom pluća, iako je prestao pušiti deset godina prije smrti. Nije se mogao pomiriti s time da odlazi. Bila sam cijelo vrijeme uz njega. Sve dok nije zatvorio oči vjerovali smo da će se izvući - kazala je Olja tada za Slobodnu Dalmaciju. 

VIDEO>>Premijer Andrej Plenković i supruga Ana očekuju treće dijete

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar StormRaider95
StormRaider95
11:03 02.02.2022.

Tko bi ovu, taj nema veze s vampirima nego s nekrofilima

HU
Hulk
09:31 03.02.2022.

Imam ja kolac (glogov)za takve vampirice!Prolupala polovnjača !

KA
kažemja
11:40 02.02.2022.

Dobra za baciti pod jaja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije