VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledatelji napali Slađanu: 'Zločesta je, kalkulira. Zašto se prijavljuje ako ne jede neke stvari?'

Foto: RTL
Foto: Facebook
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
13.12.2022.
u 08:26
- Srdačna , ljubazna domaćica i bravo za nju. Bilo je milina gledati. A ti mučki provokatori što poližu tanjur da se ne mora prati ali ne jedu ovo ili ono nek ostanu doma. Ko te pita što jedeš?? U svakoj grupi mora se naći neko da pokvari štimung i zasjeni svojim gunđanjem, u ovom slučaju Snježanu. Bravo, napisala je gledateljica
Pogledaj originalni članak

Domaćica u epizodi 'Večere za 5 na selu' koja se emitirala u ponedjeljak bila je Snježana. Kontrolorka kvalitete ostale je natjecatelje ugostila u naselju Putini u sklopu općine Kanfanar. Za svoju večeru dobila je sjajnih 38 bodova. Sandra, Lorella i Gabriel dali su po desetku zato što im je sve bilo izvrsno, a Slađana osmicu. Nije joj se svidjelo predjelo, a ni desert u kojem se, kako je kazala, jako osjetio začin kardamom.

Gledatelji emisije smatraju kako su već počele kalkulacije, te da je Snježana zaslužila sve desetke. 

- Mogla je odmah naglasiti da ne konzumira riblju hranu. A ne što ne voli hobotnicu, srdele dati manju ocjenu. Evo ja došla sa domjenka, upravo i gladna. Ali jela sam salatu i zašto bih ja osobe sad a krivila. Ja kod nje namjerno nebih jela meso i dala bih joj 1 bod. Pa zna li ona da su plodovi mora em zdravi, em bar meni ukusni.  Nije sve u mesini, joj bože dragi moj, smatra gledateljica.

- Srdačna , ljubazna domaćica i bravo za nju. Bilo je milina gledati. A ti mučki provokatori što poližu tanjur da se ne mora prati ali ne jedu ovo ili ono nek ostanu doma. Ko te pita što jedeš?? U svakoj grupi mora se naći neko da pokvari štimung i zasjeni svojim gunđanjem, u ovom slučaju Snježanu. Bravo, dodala je druga gledateljica. 

Foto: Facebook

- Stvarno mi nije jasno zašto se prijavljuju pojedine osobe ako ne jedu pola stvari što ostali jedu, poliže tanjur i da 8, kalkulira, bio je jedan od komentara. 

- Uvijek po jedno zanovjetalo,možda RTLprodukcija misli da je to interesantno,naprotiv naporno gledati, napisala je gledateljica. 

- Ova koja je dala 8 je zločesta...kalkulira...Gospođa je zaslužila 40 bodova, oštra je bila još jedna gledateljica. 

ena begović

U mokrom bijelom kombineu koji nije skrivao ništa izašla je iz morskih valova, pa iskusila hrvatski jal

Sa samo četrdeset godina napustila je ovaj svijet hrvatska glumica koju mnogi i danas nazivaju najvećom, jer ona je u našim, ali i regionalnim okvirima bila onaj istinski dašak Hollywooda; rasna ljepotica prekrasnog osmijeha koju su obožavale filmske i TV kamere, glumica koja je lako prelazila kazališnu rampu, ali i žena koja je na vlastitoj koži dobrano iskusila tradicionalni hrvatski jal.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar HajdukLika
HajdukLika
08:49 13.12.2022.

Dakle, očekuju se samo učesnici koji dijele desetke, ili što? Na skali od jedan do deset Slađana je ocijenila sa visokom osmicom. Sasvim u redu. Desetke se dijele za besprijekoran i izuzetan slijed, a ne za ono “ … ma meni je bilo ukusno, najeo sam se dobro …”.Onda je dovoljna i lepinja sa čevapima i lukom.