večera za 5 na selu

Gledatelji nisu zadovoljni pobjednikom: 'Kalkulant. Njegova večera nije bila najbolja'

Foto: RTL
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
15.10.2022.
u 09:28
Manda je na kraju dobila 38 bodova, a Ivan je odnio pobjedu ovog tjedna s bodom više.
Pogledaj originalni članak

U sinoćnjoj posljednjoj epizodi tjedna Kutine i okolice, u 'Večeri za 5 na selu' kuhala je Manda Mandić iz Garešnice. Manda je na kraju pročitala bodove, a ona je završila na drugom mjestu. Ivan je Mandi dao osmicu jer mu se nije svidjelo predjelo i u glavnom jelu mahune, Martini je sve bilo po guštu pa je dala desetku kao i Marica i Mladen. Manda je na kraju dobila 38 bodova, a Ivan je odnio pobjedu ovog tjedna s bodom više.

Međutim, brojni gledatelji nakon emisije komentirali su kako je upravo Manda trebala pobijediti, a ne Ivan. 

"Sve češće ne pobjeđuju najbolji", "Ivan kalkulant", "Njegova večera nije bila najbolja, stvar je u tome što je on davao male i nepoštene ocjene", "Gospođa Manda je moralna pobjednica, najviše si je truda dala i pomno izabrala jelovnik..ali za Ivana su na žalost zdrave namirnice 'nejestive' ...I onda se čudimo zašto su Hrvati među najdebljim nacijama i po smrtnosti na visokom mjestu u Europi", pisali su gledatelji na Facebooku emisije.

Foto: Screenshot
Foto: Screenshot
Foto: Screenshot

Podsjetimo, Manda je gostima pripremila jela od sastojaka kao što su šunka, junetina, svinjetina, a našle su se tu i maline, mahune i kelj. „Ima i junetine i svinjetine, dakle lijepo ćemo se najesti“, komentirala je Marica popis sastojaka.

Manda je odlučila povrće za večeru pribaviti iz susjedinog vrta pa su tako susjedi ostali zakinuti za nekoliko rajčica i pokoju jabuku. Mandin jelovnik sastojat će se od predjela naziva Trava u snijegu, glavnog jela A jesi smotana te deserta Zalazak sunca.

„Imala je, čini se, dosta inspiracije!“, rekao je Ivan Mandin jelovnik. Na stol je prvo stiglo predjelo, A Mladen je pohvalio izgled jela dok je Ivan rekao da mu se nije vizualno svidjelo. „Musaka od kelja je bila odlična. Kad su se okusi pomiješali, krajnji rezultat je bio izvrstan!“, komentirao je Mladen.

Glavno jela naziva A jesi smotana bila je mesna rolada s mahunama. „Okus glavnog jela mi je bio super samo mi se nisu svidjele mahune, ali to je valjda trauma iz djetinjstva“, kazao je Ivan. „Sve je bilo fino začinjeno, a fila u roladi je bila super“, rekla je Marica.

VIDEO>>Poznatom dr. Ozu karijeru su poljuljali brojni skandali: Ovo su neke od najluđih tvrdnji kojima je obmanjivao javnost!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

SU
Superman1
20:36 18.10.2022.

Hajduklika nije baš tako. Tri kandidata daju 10 a, lisica Ivan pobjednik 8. Pun osmjeha a kvaran. Što dalje od takvih, a u pitanju je samo 5 tisuća kuna.

Avatar tarana
tarana
09:50 15.10.2022.

Drame koje stubokom utiču na nas i mijenjaju nam svakidašnjicu

Avatar HajdukLika
HajdukLika
09:45 15.10.2022.

Ma dajte se opustite! U svakoj igri ima taktiziranja! Bilo je zabavno i svima dobro!