VEČERA ZA 5 NA SELU

Gledatelji se obrušili na kandidate: 'Katastrofa ekipa, gadilo mi se gledati kako priprema hranu nehigijenski'

Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: Facebook
Večera za 5 na selu
Foto: Facebook
Večera za 5 na selu
Foto: Facebook
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
Foto: RTL
Večera za 5 na selu
01.11.2022.
u 08:57
- Ne zbog ocjena, zločesta ekipa. Ove dvije su se odmah snjušile i zbile redove, oštro je komentirala gledateljica, a drugima se nisu dopali njeni umjetni nokti.
Pogledaj originalni članak

Počeo je novi tjedan u 'Večeri za 5 na selu', a kuhat će se u Slavoniji, točnije u Novoj Gradiški i okolici. Prva ovotjedna domaćica bila je upravna referentica Jasmina, večeru je pripremala u mjestu Čovac pokraj Okučana, a u goste su joj stigli kuharica Marijana, umirovljeni hrvatski branitelj Davor, veterinar Goran i njegovateljica Anita. 

Za glavno jelo Jasmina je poslužila punjenog zeca sa slaninom uz krumpir. Davoru je izgledalo malo siromašno bez neke salate, a

Marijana je komentirala kako ne voli zečetinu da bi potom svi istaknuli kako im je falila salata. Aniti se svidio okus zeca, a Marijana je dodala kako joj je bio bolji krumpir od zeca.

- Meso kunića bilo je previše suho, možda je trebalo još nekog umaka - zaključio je Goran.
Šnenokle su bile poslužene za kraj večere, Anita i Marijana nisu bile oduševljene izgledom deserta, a Davoru se nije svidjelo što je poslužen u čašama. Marijana naposljetku nije jela ni desert opravdavajući se da joj je smrdljivi martin uletio u čašu, a kasnije je dodala kako joj nije bio sladak.

 - Žumanjak treba biti rjeđi, ovdje se dosta osjetilo brašno. Bilo je pregusto, bjelanjak treba plutati na žutom dijelu šnenokle - rekao je Davor, a i Anita je primijetila da se osjetilo brašno i komentirala kako nije bio dobro skuhan desert.
Marijana, Davor i Goran dali su po osmicu zato što im je zečetina bila suha, a Marijana je i ne voli, dok im se desert nije svidio jer se previše osjetilo brašno. Anita se složila s njima, no ona je spomenula i to što uz glavno jelo nije bilo salate pa je ona dala ocjenu sedam.

Gledateljima se izgleda nije svidjela ni domaćica, ali ni njeni gosti.

Foto: Facebook
Večera za 5 na selu

"Ne zbog ocjena, zločesta ekipa. Ove dvije su se odmah snjušile i zbile redove", oštro je komentirala gledateljica, a drugima se nisu dopali njeni umjetni nokti.

Foto: Facebook
Večera za 5 na selu

"Mogla je staviti rukavice s obzirom na umjetne nokte, meni se gadilo gledati kako priprema hranu totalno nehigijenski...", komentirala je gledateljica.

"Plastični nokti i pas na lancu, previše je i dobila.....Zna li ona kako se prave šnenokle, zapitala se druga gledateljica emisije. 

Foto: Facebook
Večera za 5 na selu

"Ekipa jako loša, komentari užas, pogotovo ove dvije gospođe. Ovaj tjedan preskačem gledanje", bio je jedan od komentara. 

VIDEO: Anđa Marić prošetala pistom nakon dugo vremena: Tek je nedavno napravila prve samostalne korake u sedam godina 

godine su samo broj

Kakva elegancija! Monica Bellucci (58) opravdala status jedne od najljepših: 'Predivna, tako se stari dostojanstveno'

Za ovu prigodu odabrala je ljubičasti kombinezon koji je naglasio njezinu odličnu figuru i obline po kojima je poznata. Elegantni kombinezon kombinirala je s efektnom minijaturnom clutch torbicom koju je nosila u rukama i jednostavnim make-upom. Ovo izdanje oduševilo je njezine brojne obožavatelje koji su se složili kako su za ovu ljepoticu godine samo broj.

 

POŠTIVANJE KANONSKIH PROPISA

Zbog sumnji na zlostavljanje udaljen popularni franjevac sa Svetog Duha

Poštivajući interes javnosti, provincija poziva medije da se prilikom izvještavanja o ovom događaju suzdrže od otkrivanja detalja mogućeg kaznenog djela kako bi poštivali sve zakonske odredbe i zaštitili sve dionike te civilnim vlastima omogućili provedbu sveobuhvatne istrage u čemu će imati punu podršku i suradnju cijele Hrvatske provincije sv. Jeronima franjevaca konventualaca“, piše u priopćenju

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

KA
kažemja
11:32 01.11.2022.

Jedna od gorih i iritantnijih ekipa.Umirovljeni hrvatski branitelj koji ima 50 godina??? Koliko taj ima staža ?

YE
Yeah
10:44 01.11.2022.

Dok pripremaju hranu ne bi trebali razgovarati i pritom pljuckati po hrani, vec drzati zatvorena usta. Pogotovo se ne nakasljavati u smjeru gdje je npr.krema za kolace i sl.

Avatar Babajaga
Babajaga
15:40 02.11.2022.

Spipy,nitko ne osporava njegov ratni put,svaka mu cast,kao i mnogim drugima. Ali po zavrsetku rata,mladi ljudi su trebali ici raditi. Kad steknu uvjet za mirovinu,dati im mirovine iz radnog staza a za ratne zasluge ih dodatno nagraditi,a ne zbog glasacke masinerije,mlade poslati u mirovine,pa sad neznaju sto raditi sa sobom