Filmska ekipa slomljena

Glumac iz hit filma 'Rock'n'roll škola' tragično je preminuo u 32. godini

Foto: profimedia
Foto: screenshot
Foto: screenshot
27.05.2021.
u 11:24
Napustio nas je Kevin. Prerano je otišao. Bio je prekrasna duša i imamo toliko zajedničkih uspomena. Srce mi je slomljeno i šaljem ljubav njegovoj obitelji - napisao je Jack Black.
Pogledaj originalni članak

Kevin Clark kojeg se sjećamo po ulozi Freddyja Jonesa u filmu "Rock'n'roll škola" preminuo je u 32. godini nakon što ga na njega naletio automobil. Clark je, piše NY Post vozio bicikl u naselju Avondale u Chicagu kada je na njega naletio automobil marke Hyundai Sonata kojim je upravljala 20-godišnja vozačica. Policija i hitna pomoć u kratkom roku su izašli na mjesto nesreće i Clarka su prevezli u bolnicu gdje je preminuo u dva sata poslije ponoći. Vijest o njegovoj smrti posebno je pogodila glumca Jacka Blacka (51) koji je u "Rock'n'roll školi" imao naslovnu ulogu i ostao je u dobrim odnosima s Kevinom koji je u vrijeme snimanja filma bio dječak.

- Strašnu vijest sam primio. Napustio nas je Kevin. Prerano je otišao. Bio je prekrasna duša i imamo toliko zajedničkih uspomena. Srce mi je slomljeno i šaljem ljubav njegovoj obitelji - napisao je Black na svom Instagramu i podijelio zajedničke fotografije s Kevinom. Uloga u filmu u kojem je glumio uz Jacka Blacka bila je jedina njegova filmska uloga i iako nije imao iskustva pred kamerama imao je iskustva sviranja bubnjeva jer je, kako je njegova mama jednom prilikom rekla, na bubnjevima počeo svirati kao dvogodišnjak.

VIDEO Švicarskoj izmakla pobjeda, pobjednik ovogodišnjeg Eurosonga je Italija

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.