sve snimila Marijana

Isplivale fotke koje su nastale iza kulisa showa 'Ljubav je na selu', pogledajte kako je stvarno izgledalo okupljanje kandidata

Foto: RTL
1/9
27.05.2021.
u 08:28

Naime, na svom profilu objavila ih je kandidatkinja Marijana Vukelić koja se borila za ljubav Nevena Landeka, no nije uspjela osvojiti njegovo srce.

Isplivale su fotke koje su nastale iza kulisa showa ''Ljubav je na selu''. Naime, na svom profilu objavila ih je kandidatkinja Marijana Vukelić koja se borila za ljubav Nevena Landeka, no nije uspjela osvojiti njegovo srce. 

Marijana na fotkama pozira s drugim kandidatkinjama, Samantom i Vjeranom, a objavila je i pokoji selfie. 
Nije puno toga otkrila u opisu fotografija, ali je dodala brojne hashtagove, kao što su:  #behindthescenes, #TVshow, #finalreunion, #Europa.

Foto: Facebook/TS Auris

Na jednoj fotografiji u komentarima su joj se javili Samanta i Željan koji su nakon showa završili u ljubavnoj vezi. Samanta je komentirala samo s nekoliko emotikona, dok je Željan djevojkama dijelio komplimente kada je odgovorio na pitanje pratitelja. 

Foto: Facebook/TS Auris

"A maske?" pitao je pratitelj.

"Pa nisu ružne pa da im trebaju maske", odgovorio je Arnerić.

Foto: Facebook/TS Auris

Podsjetimo, Neven i Samanta objasnili su u kojoj je fazi njihov odnos, a najmlađi farmer otkrio je da bi na romantično putovanje poveo Marijanu da ga je poljubila

Foto: Facebook/TS Auris

''Kad tako pozitivno o Marijani govori, trebao je onda nju izabrati'', kazala je Samanta. Marijana Vukelić javila se za riječ te se obratila Draganu kazavši da bi voljela da je išla k njemu.

VIDEO Što su Talijani zapravo osvojili nakon pobjede na Euroviziji

 

Ključne riječi

Komentara 3

PE
PetrusManus
07:54 28.05.2021.

Što je to, gdje se to prikazivalo, tko je to pratio, o čemu vi pišete, stvarno ste nisko pali kad vas zanima ta TV bljuzga.

ČS
Čuvaj se senjske ruke
18:26 27.05.2021.

Dno, dno dna.

PA
pax5
16:05 27.05.2021.

Jedino je dobro,završilo je...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije