Ima zdravstvenih tegoba

Glumac kojeg svi pamtimo iz "Tesne kože" prebačen je u bolnicu, sumnja se na koronu

Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Antonio Ahel/ATAImages/PIXSELL
Press conference at the Belgrade drama theater on the occasion of the presentation of ten projects that will be realized during 2021. Konferencija za medije u Beogradskom dramskom pozoristu povodom predstavljanja deset projekata koji ce biti realizovani
15.08.2021.
u 11:30
Milan Gutović primljen je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu i čekaju se rezultati PCR testa.
Pogledaj originalni članak

Glumac Milan Gutović kojeg publika najviše pamti po ulozi direktora Srećka Šojića u sada već kultnoj "Tesnoj koži" završio je u bolnici i kako prenose mediji u Srbiji primljen je na Vojnomedicinsku akademiju u Beogradu. Navodno je u bolnicu prebačen zbog sumnje da je zaražen koronavirusom, ali prvi brzi test pokazao je kako je 75-godišnji glumac negativan na koronu i sada se čekaju rezultati PCR testa.

- Nemojte me zvati u bolnici sam, testiran sam na korona virus. Pa vidite da pričam sa vama, znači da sam dobro - odgovorio je Gutović na novinarski upit iz Kurira. Zdravstvenih problema Milan Lane Gutović ima već nekoliko dana i tek je u petak prebačen u bolnicu, a liječnici čekaju nalaz PCR testa nakon kojeg će znati bolje u kojem smjeru će ići liječenje glumca. Prije dvije godine Gutoviću je i pozlilo na pozornici kazališta Akademije 28 u Beogradu tijekom predstave "Obično veče".

- Bilo je strašno. Lane je izašao na scenu i već u sljedećem trenutku vidjeli smo da mu je loše. Ljudi su se uznemirili, a neki od gledatelja krenuli su na scenu da mu pomognu. Odmah su ga maknuli, a publiku zamolili da napuste dvoranu. Svi smo bili uplašeni i samo smo željeli znati je li Lane dobro – kazao je netko od publike koja je te večeri bila na predstavi. Menadžer glumca dan poslije ovog događaja obavijestio je javnost kako je Gutović dobro i kako se ne radi o ničem ozbiljnom.

VIDEO Pogledajte atmosferu s vjenčanja kćeri Siniše Vuce

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

BE
berija
11:58 15.08.2021.

Nisam gledao novokomponovane srpske filmove, imam dovoljno godina da bih mogao, ali ne sjećam ga se. Nebitan. Dakle, nisu svi.

DU
Deleted user
11:27 16.08.2021.

Nikad gledao

BO
bolnaistina
12:25 15.08.2021.

Neće cveće u njegovo preduzeće.