Savršena figura

Tihana Harapin Zalepugin uskoro slavi 70. rođendan i pokazala je zavidnu liniju u badiću: Hoćemo još

Zagreb: Novi dućan Aleksandre Dojčinović, na otvorenje stigli mnogi poznati
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/5
14.08.2021.
u 19:15

Uskoro će napuniti 70 godina i na Instagramu je objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu te napisala: Za koji dan 70 i gotovo sa ovakvim fotkama za javnost.

Vlasnica modne agencije Talia Models Tihana Harapin Zalepugin tradicionalno sa suprugom Sašom Zalepuginom ljetuje na otoku Hvaru. Uskoro će napuniti 70 godina i na Instagramu je objavila svoju fotografiju u kupaćem kostimu te napisala: Za koji dan 70 i gotovo sa ovakvim fotkama za javnost.  Njezine poznate prijateljice oduševljeno su u komentarima hvalile kako odlično izgleda, a Anja Šovagović Despot joj je poručila: Ludilo Tihana, hoćemo još! Kako održava svoju fit liniju ispričala je prošle godine za T portal.

- Cijeli život napravim paniku dobijem dva, tri kilograma viška, onda malo smanjim slatko i ugljikohidrate koje volim, jer ja sam svejed. Volim sve - povrće, voće, sarmu, špek i ne pravim dramu oko hrane, a kavu pijem sa šećerom. No jedem često, ali po malo. U životu na nikad nisam bila na dijeti. Bavim se jogom, ali ništa fanatično nego umjereno i koliko mogu napraviti. I dosta hodam. Primjerice, parkiram automobil kod Lisinskog i pičim do grada pješice - rekla je Harapin - Zalepugin. Osim Anje Šovagović Despot lijepe komentare uputili su joj i drugi pratitelji.

Foto: Instagram

- Konačno vidim i zgodnu figuru u prelijepom badiću. Doista lijepo. Ovako izgledat,nemam riječi, za tebe Tihana god su davno stale. Divna, vi ste moj uzor. Vau, nikada gotovo! Nema razloga! - poručili su joj obožavatelji.

VIDEO Tarantino vlastitoj majci nije dao ni dolar zbog obećanja kojeg joj je dao u djetinjstvu

 

Komentara 6

GA
Gargamel
23:08 14.08.2021.

Da je radila u vinogradu ili u poljoprivredi drugačije bi izgledala. 70 godina? starica ko starica.

PR
Pravednik69
20:42 15.08.2021.

Godine su neumoljive...

ČS
Čuvaj se senjske ruke
19:56 15.08.2021.

Treba novog komada. Saša joj je prestar, pa pokazuje što nudi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije