prinova

Glumac Miloš Biković i njegova partnerica postali roditelji, poznat je i spol djeteta

Foto: Antonio Ahel
Beograd: Premijera ruskog filma "Sluga 2"
Foto: Antonio Ahel
Beograd: Premijera ruskog filma "Sluga 2"
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Miloš Biković
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
Miloš Biković
Foto: Instagram
Miloš Biković
10.01.2024.
u 14:58
Sretni par dobio je prvo dijete i to dječaka, javlja Nova.rs. Ivana je rodila u privatnoj bolnici u Beogradu i osjeća se dobro.
Pogledaj originalni članak

Glumac Miloš Biković (35) i njegova zaručnica, pravnica Ivana Malić postali su roditelji. Sretni par dobio je prvo dijete i to dječaka, javlja Nova.rs. Ivana je rodila u privatnoj bolnici u Beogradu i osjeća se dobro. Nakon što su postali roditelji, Biković je na Instagramu objavio crtež roditelja koji drže dijete za ruku. Brojni su paru čestitali na prinovi. Među njima i voditeljica Tončica Čeljuska te Severina.

Inače, par je vijest o trudnoći neko vrijeme krio od javnosti. Srpski mediji pisali su da se Ivana osjeća dobro te da su ona i Miloš jako sretni što će postati roditelji. 

Podsjetimo, Ivana Malić pravnica je iz Crne Gore, a da ljubav među njima cvjeta iz dana u dan, potvrđuju i fotografije na društvenim mrežama, kao i to da se Miloš na svakoj premijeri ili drugom javnom događanju pojavljuje s njom. Prvi put se s njom u javnosti pojavio 2021. godine na beogradskoj premijeri filma "Južni vjetar 2: Ubrzanje". Ona je pred početak premijerne projekcije s Milošem i njegovim kolegama provodila vrijeme, a na samoj premijeri sjedila je tik uz Bikovića.

VEZANI ČLANCI

Film "Južni vjetar 2: Ubrzanje" nastavak je filma i serije, koji su se s uspjehom prikazivali u svim zemljama regije. Krimić s elementima trilera bavi se temama kriminaliteta koji se događa u beogradskom podzemlju, a priča se gradi oko temperamentnih likova koji su čas heroji, a čas kriminalci. 

– Razbojništvo je jedna od najstarijih profesija, isto kao špijunaža i još neke profesije, da ih ne nabrajamo… To je stvar tragedija ljudske duše. I ova priča u „Južnom vjetru“ nije samo priča o kriminalu, nego prije svega jedna dramska tragična priča o tome kako je jedan mladi, talentirani momak, koji je mogao postati nešto lijepo, odlučio donijeti odluke zbog kojih ga je sistem uvukao u tu vrstu svijeta – rekao je Biković za HRT. 

VIDEO Lejla Filipović otkrila tajnu sretnog braka s Tarikom

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

JO
Jojmene
18:11 10.01.2024.

Vijest nad vijestima. Nebitni anonimac i njegova družica iz nama još nebitnije države postali su roditelji.

SA
Satnik1111
18:07 10.01.2024.

Koji vam je taj, komšije?

Avatar Svračak
Svračak
18:31 10.01.2024.

Dnevna doza jugoslavenstva!