Ljubavni problemi

Goran Bare: Sa Željkom ću i dalje biti u prijateljskim odnosima

Foto: Antonio Bronić/Pixsell
goran Bare (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
goran Bare (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
goran Bare (1)
Foto: Antonio Bronić/Pixsell
goran Bare (1)
12.05.2010.
u 17:40
Nakon izlaska iz zatvora Goran Bare opet živi sam 
i u miru se posvetio glazbi. U lipnju će Majke završiti album na kojem će biti Barine pjesme iz zatvora.
Pogledaj originalni članak

Prije 25 godina nisam očekivao da ću doživjeti 45. rođendan, a kamoli da ću slaviti 30 godina na sceni. Ali neki su me anđeli poštedjeli, ostao sam živ i namjeravam još biti živ – smireno i veselo rekao je Goran Bare najavljujući jučer slavljenički koncert s Majkama koji će se 29. svibnja održati u klubu Boogaloo. Koncert se trebao održati i prije, no kako je Bare proveo 20 dana u zatvoru zbog fizičkog i verbalnog obračuna s djevojkom Željkom Matković, nastup je bio odgođen. O tome koliko mu je štete nanio boravak iza rešetaka pjevač kaže:
– Naviknuo sam se već na sve, ne može me to uzbuditi ili naštetiti mome radu – uvjeren je Bare kojem ni boravak u pritvoru nije ugasio stvaralački zanos.

– Pa bilo mi je dobro, ležao sam na svom krevetu na kat, imao svoju bilježnicu i napisao pet-šest pjesama ljubavne, socijalne i zatvorske tematike – kaže roker koji s novom postavom Majki namjerava do kraja lipnja završiti i novi album na kojem će svoje mjesto sigurno pronaći i pjesme iz njegova zatvorskog ciklusa. Unatoč sukobu sa Željkom, među njima nema zle krvi, kaže Bare. Povremeno se i čuju iako više nisu zajedno.

– Sudska zabrana prilaska i dalje je na snazi, ali čujemo se telefonom. Volio bih da se Željku, a i mene, prestane više zbog toga rastezati. Ona je dobra i jako inteligentna djevojka i ostat ćemo prijatelji – sigurno će pjevač koji nikoga ne krivi za incident koji se dogodio. Vinkovački roker zbog te prepirke sa Željkom gotovo tri tjedna proveo je u zatvoru jer ga se teretilo za nanošenje teških ozljeda svojoj djevojci. Iz stana u kojem je živio sa Željkom i u kojem se cijeli sukob odigrao iselio se nakon izlaska iz Remetinca i sada opet živi sam u unajmljenom stanu.

– Odgovara mi to i dobro mi je živjeti sam. Sada mi je potrebna samoća, da sredim misli nakon svega što se dogodilo i da se u miru posvetim glazbi – kaže Bare.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar ljutatrava
ljutatrava
20:30 12.05.2010.

..boli nas k..c za tebe,željku i tvoje probleme....i nemoj se drogirati pa će biti manje problema.

OB
-obrisani-
21:59 12.05.2010.

Da je Hrvatska nažalost postala izopačena zemlja govori i to da nas svakodnevno maltretiraju sa dnevnikom jednog Gorana Barea,pa koja je on to faca u ovoj državi?! Neka odu kod siromašnih,kod onih koji su osakaćeni,koji su krvarili za ovu zemlju...,ah da,mi moramo slijediti neke izopačene vrijednosti.....

MA
maxresist
08:30 13.05.2010.

Sramotno je da se ovog bolesnika u tolikoj mjeri promovira i amnestira,on je zamislite udario ženu u samoobrani,prvu ženu je ubio heroinom tj učinio ovisnicom pa tome je misto u vrapču ili na ugljanu nikako u medijam u ulozi Josipovićeve maskote.