novi izgled

Goran Višnjić oduševio pratitelje fotografijom iz teretane, javila mu se i Nina Badrić

Foto: Instagram
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Goran Višnjić
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Goran Višnjić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Filmom General svečano otvoren 66. filmski festival u Puli
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL/Instagram
Goran Višnjić
Foto: Press Association/PIXSELL
Goran Višnjić
Foto: Dusko Marusic/PIXSELL
Filmom General svečano otvoren 66. filmski festival u Puli
Foto: Promo
Goran Višnjić
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Krasnodar Peršun/HRT
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram/riley.loudermilk
Foto: Instagram
21.07.2022.
u 15:30
- Brutala - poručila mu je Nina u komentarima. "Koja transformacija, neviđeno", "Ovo je predobro", "Izgledaš sexy", "Top ti pristaje" "Wow! Trebao bi zadržati ovu frizuru. I brada je isto odlična", pisali su mu pratitelji.
Pogledaj originalni članak

Glumac Goran Višnjić svoje je pratitelje oduševio još jednom novom objavom na svojem Instagram profilu. Višnjić je objavio fotografiju na kojoj ima dugu kosu i bradu te slušalice na ušima, a u opisu je otkrio kako je fotografija nastala.

- Opušteno radim selfije dok treniram, a vi? - napisao je. Njegovom transformacijom ostali su oduševljeni brojni njegovi pratitelji, među kojima i pjevačica Nina Badrić.

- Brutala - poručila mu je u komentarima. "Koja transformacija, neviđeno", "Ovo je predobro", "Izgledaš sexy", "Top ti pristaje" "Wow! Trebao bi zadržati ovu frizuru. I brada je isto odlična", pisali su mu. 

Inače, Višnjić ovaj imidž njeguje zbog  uloge u Netflixovoj seriji 'Vikinzi: Valhalla' gdje će u trećoj sezoni utjeloviti Erika Crvenog, povijesnu ličnost i legendarnog vikinškog oca Leifa Erikssona i Freydis Eriksdotter koji živi u egzilu na Grenlandu zbog zločina koje je počinio na Islandu i u Norveškoj, pišu američki mediji.

Glumac je već i ranije otkrio kakav će imidž nositi u seriji, kada je objavio fotografiju nastalu tijekom priprema za ulogu. Višnjić je pokazao da će imati svjetliju kosu te da je pustio bradu i brkove. "U izradi... I na pola puta. Vrlo uzbudljivo. Sviđa li vam se? Izgledam tako ozbiljno", napisao je Goran tada u opisu. 

Podsjetimo, "Vikinzi: Valhala" jedna su od najpopularnijih serija na Netflixu. Povijesnu dramsku seriju kreirao je Jeb Stuart za Netflix kao nastavak "Vikinga", koje je stvorio Michael Hirst. Prvi je put objavljena u veljači ove godine kada je izašla prva sezona, a odmah je zabilježila veliku gledanost u 90 zemalja diljem svijeta. Time je zaradila dvosezonsku obnovu nakon prikazivanja na Netflixovoj ljestvici Top 10 gledanosti.

VIDEO Promocija knjige Željka Bebeka 'U inat svima'

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.