"Tri, dva, jedan kuhaj"

Gospođe nas na cesti grle i ljube

Foto: RTL
Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: Promo RTL
Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: RTL
'Čerupanje' fazana
Foto: Promo RTL
Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: Promo RTL
Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: Promo RTL
Tri, dva, jedan - kuhaj
13.05.2016.
u 09:00
Na ulici ih zaustavljaju starije gospoše, ljube ih i grle i slikaju se s njima, a mlađe dame zatrpale su ih porukama na Facebooku
Pogledaj originalni članak

Simpatična braća Vlado i Drago Bošnjak u RTL-ovu showu “Tri, dva, jedan – kuhaj” dogurala su do top pet kuhara amatera što ukusnim jelima što šarmiranjem članova žirija. Ipak, sinoć nisu uspjeli zadiviti žiri i ispali su iz utrke za 100 tisuća kuna.

Osvajaju bolonjezom

– Budući da smo imali pomoć Verice i Dragana, iznenadilo nas je ispadanje iz showa. Kuhali smo punjene tikvice, ramstek s gljivama i za desert tortu od maslinova ulja. Žiri nam je prigovorio da su tikvice malo prekuhane i da je meni bio malo prejednostavan za ovaj dio natjecanja – kaže nam Vlado Bošnjak. S mlađim bratom Dragom ljeti radi u obiteljskom restoranu na Hvaru, a ideja da se prijave u show došla je iz čiste zezancije.

– Gledali smo prošlu sezonu i jednom sam rekao Dragi da ću nas prijaviti. On mi nije povjerovao i ja sam nas prijavio. Kad su nas zvali na audiciju, moj je mobitel bio u kvaru pa su nazvali Dragu, a on je mislio da se netko s njim šali i, naravno, naljutio se na mene zbog toga – prisjetio se Vlado. U showu su braća Bošnjak zaradila nadimak braća Clooney, pa pitamo Vladu je li se taj nadimak zadržao i nakon showa...

– Sad nas većina prijatelja tako zove, a otkako smo se vratili na Hvar, svi nam dovikuju po ulici Clooney. Prilaze nam starije gospođe, hvale nas, grle i ljube, a od mlađih dama dobivamo puno poruka i zahtjeva za prijateljstvima na društvenim mrežama i zbilja se trudimo svima odgovoriti. Tako da nam godi taj nadimak Clooney, a kome ne bi godio? – iskreno će stariji brat Bošnjak.

U showu su priznali da djevojke zavode kuhanjem, a vjerujemo kako ovaj adut u osvajanju sada koriste više nego prije.

– Obično nakon noćnog izlaska pozovemo cure u svoj restoran i tamo im skuhamo nešto od namirnica koje se nađu u kuhinji, a najčešće je to tjestenina bolonjez – otkriva Vlado. U obiteljskom restoranu, kaže, svi rade sve, ali Dragi se najčešće povjerava konobarski posao jer je, kaže Vlado, luckast i ima dobar pristup gostima. U kuhinji je vladarica mama, ali sve više dopušta i sinovima da se upliću u kuhanje.

– Mama je glavna u kuhinji i svi joj pomažemo, ali sad joj Drago i ja sve češće dijelimo savjete o kuhanju jer smo, zahvaljujući showu, ipak stekli neka nova kulinarska znanja i mama rado prihvaća te savjete, što prije baš i nije radila – kaže Vlado.

Šarmirali Željkicu

U showu braća Bošnjak nisu skrivala svoje simpatije prema članici žirija Željki Klemenčić. Trudili su se šarmirati je, a od milja su je zvali Željkica.

– Svi nam fale otkako smo otišli iz showa, ali Željkica najviše. Kad smo odlazili, rekli smo joj da obvezno dođe k nama na Hvar i da ponese samo kupaći kostim i ništa više – sa smiješkom kaže Vlado. 

>> Ina i Dina se posvađale bar tri puta tijekom kuhanja!

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KD
kdog
09:42 13.05.2016.

kakvi jadni komentari sinoć pokazali ste pravo lice

11
112131
08:08 15.05.2016.

teški primitivci, oni će Željkicu šarmirati s jeftinim štosevima, to na moru mogu strankinje. - neke.