"Tri, dva, jedan - kuhaj"

Braća Clooney iz Solina kažu da je vladarica njihove kuhinje mama

Tri, dva, jedan - kuhaj
Foto: Promo RTL
1/6
29.01.2016.
u 11:00

U showu sudjeluje 20 parova koje povezuje prijateljska ili rodbinska veza te ljubav prema kuhanju, koja im može donijeti i 100.000 kuna

Dvadeset parova amaterskih kuhara u ponedjeljak će u 20 sati na RTL-u u gastro showu “Tri, dva, jedan – kuhaj” započeti natjecanje za titulu najboljeg kuhara i nagradu od 100 tisuća kuna. Zanimljivo i šaroliko društvo natjecatelja različitih zanimanja i dobi, osim prijateljske ili rodbinske veze, povezuje i ljubav prema kuhanju, a mi vam predstavljamo neke od najzanimljivijih parova koje ćete upoznati u ponedjeljak.

Ne spava zbog recepata

Bračni par Branka i Vladimir Pantović iz Poreča nisu mogli skriti oduševljenje što će kuhati za članove žirija Tomislava Špičeka i Željku Klemenčić. – Dvije godine sam Tomislava Špičeka i Željku Klemenčić gledao kako ocjenjuju i uče natjecatelje. Sada, kada sam zajedno s njima na setu, čini mi se kao da sanjam – uzbuđeno kaže Vladimir, inače priznati hrvatski ribolovac. Priznaje kako u posljednje vrijeme slabo spava jer samo razmišlja o receptima koje će kuhati. vjerniji pomagač u kuhinji njihov je trogodišnji unuk. – Kupili smo mu i stolčić kojim se može popeti do štednjaka i pomagati nam da miješamo paštu – kažu Branka i Vladimir.

Boje se kamera, a ne žirija

U jednom od njima protivničkih parova su i rođakinje Filipa Sorko i Petra Egić iz Vinkovaca, koje kažu da im je ovo najbolja škola kulinarstva. – Na setu smo toliko govorili o mozzarelli da sam sljedeći dan na placu kupila sve potrebne namirnice i sama je napravila. Drugi smo dan kao glavnu namirnicu imali fazana. Kada bih ja imala priliku kupiti, rastrančirati i ispeći fazana – šali se Filipa, čija je velika strast modni dizajn, a šeširi i marame omiljeni su joj dodaci.

Braću Vladu i Dragu Bošnjaka iz Solina na setu su zbog nevjerojatne sličnosti sa hollywoodskim glumcem Georgeom Clooneyem prozvali braćom Clooney. Kažu kako je u njihovoj obiteljskoj kuhinji mama kraljica. – U ljetnom periodu cijela obitelj odlazi na Hvar gdje imamo obiteljski restoran. U kuhanju Vlado voli doslovce pratiti recepte, a meni je draže eksperimentirati – kaže Drago.

Mira Badjun i Franka Pitalo dugogodišnje su prijateljice pa, iako se odlično slažu u kuhinji, ne štede kritika na račun one druge. – Imale smo veću tremu od kamera nego od samog kuhanja i komentara žirija – složno kažu Mira i Franka.

>> On je spreman pojesti i ono što do tanjura može došetati, a ona voli moderno kuhanje

Ključne riječi

Komentara 1

DO
dommar36
11:27 29.01.2016.

braca clooney ? vi ste zaista ponoreli...hahahahahahaha..ako oni slice na clooneyijaa...ja sam onda bud spencer u tijelu rogera federrea...:-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije