pohvalio se na Instagramu

Grašin kum ugostio Vučića i Pahora: 'Čast mi je. Moja dva predsjednika, uvijek ste dobrodošli'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marin Tironi/PIXSELL
Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Šibenik: Održana panel diskusija "Sustainability" u sklopu gastro kongresa Chef's Stagea
19.04.2022.
u 13:08
Velika nam je čast ugostiti poštovanog  predsjednika Republike Srbije Alesandra Vučića i dragog predsjednika Slovenije Boruta Pahora. Uvijek ste dobrodošli - stoji u objavi. Aleksandar Vučić također se zahvalio na gostoprimstvu na društvenim mrežama.
Pogledaj originalni članak

Tomaž Kavčič, vjenčani kum Petra Graše i slovenski ugostitelj i chef na društvenim se mrežama pohvalio fotografijama s predsjednicima Slovenije i Srbije.

-Čast mi je. Moja dva predsjednika- napisao je chef uz fotografiju s Borutom Pahorom i Aleksandrom Vučićem. Fotka nastala u dvorcu Zemono gdje obitelj Kavčič već godinama drži poznati restoran Gostilna pri Lojzetu na čijem su Instagram profilu objavljene fotografije sastanka.

-Velika nam je čast ugostiti poštovanog  predsjednika Republike Srbije Alesandra Vučića i dragog predsjednika Slovenije Boruta Pahora. Uvijek ste dobrodošli- stoji u objavi. Aleksandar Vučić također se zahvalio na gostoprimstvu na društvenim mrežama.

-Završen radni posjet Sloveniji. U popodnevnim satima važan razgovor s američkim senatorima o situaciji na Zapadnom Balkanu. Još jednom velika zahvalnost Tomažu Kavčiču na divnom gostoprimstvu ovdje u Sloveniji- poručio je predsjednik Srbije.

Ovo nije prvi put da se chef pohvalio fotografijama s Vučićem. Naime, prošle je godine također objavljena zajednička fotografija nastala u dvorcu Zemono.

-Dobrodošli kući, dragi gospodine predsjedniče Srbije- stoji u objavi. Inače, poznati chef  je počasni konzul Republike Srbije u Republici Sloveniji.

Podsjetimo, Kavčič je uz Dina Rađu i pjevačevog prijatelja iz djetinjstva Šimu bio vjenčani kum Graši te je bio zadužen za vjenčanu tortu.

Tomaž je četvrta generacija vlasnika gostione 'Pri Lojzetu', koja se 1997. godine preselila u slovenski dvorac Zemono i u njegovim delicijama uživale su brojne poznate svjetski poznate osobe i kuhao je za kraljeve, princeze, predsjednike, ministre, sportaše, glumce, filozofe, književnike. Nedavno se Tomaž na Instagramu pohvalio fotografijom na kojoj pozira s Angelom Merkel i napisao je kako je njegov tim imao priliku kuhati za čelnike Europske unije. 

VIDEO Princ Harry i Meghan u tajnosti posjetili kraljicu, prvi put otkako su napustili kraljevske dužnosti

Olena Zelenska

Prva dama Ukrajine supruga nije vidjela već mjesec dana, a otkrila je i gdje trenutno živi

Olena Zelenska (44) svog supruga, ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog (44) nije vidjela već više od mjesec dana. Čuju se jedino telefonski jer on od početka ruske invazije živi i radi u svom uredu. Njihova djeca, Aleksandra (18) i Kiril (9) na sreću su s njom, a kako je otkrila u intervjuu za CNN, trudi se ostati usredotočena na svoju obitelji te se pokušava nositi s tragedijom.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Bokaj
Bokaj
14:22 19.04.2022.

Baš me zanima jel bi pisali da je ugostil nekog iz civilizacije? Ali zapadni turčini i alpski srbi, pa mora se. Mo-ra!! Nije bez veze plaća u tim zločestim kUnama, kaj ne?

Avatar Balkanska_Analitika
Balkanska_Analitika
14:01 19.04.2022.

....a potukli bi se samo da glasno kazes kosovo republjika

PP
pajo-patak
13:37 19.04.2022.

Jesu li i Plenlović i Milanović bili gosti tog restorana i kakvi su potrošaći bili.