na instagramu

Grom udario u kuću poznatog glazbenika dok je bio u njoj, objavio je video: 'Ovo je ludo'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
24.10.2022.
u 12:23
Peter Andre je objavio snimku na kojoj se vidi kako mu je grom oštetio dimnjak, a po dvorištu su rasute cigle.  U trenutku udara s njim nije bila njegova supruga Emily (33), već je tamo bio sam sa kćerkom Princess, 15-godišnjakinjom koju je dobio u braku s Katie Price.
Pogledaj originalni članak

Glazbenik Peter Andre (49) najpoznatiji po hitovima "Mysterious Girl" i "Flava" na Instagramu je objavio da je u njegovu kuću udario grom. Peter je objavio snimku na kojoj se vidi kako mu je grom oštetio dimnjak, a po dvorištu su rasute cigle. 

U trenutku udara s njim nije bila njegova supruga Emily (33), već je tamo bio sam sa kćerkom Princess, 15-godišnjakinjom koju je dobio u braku s Katie Price. 

- Upravo nam je udario grom u kuću. To je bilo nešto najglasnije što sam ikad čuo. Alarmi su počeli pištati. Ovo je ludo. Hvala Bogu da je Princess uredu. Iako ne znam što je bilo glasnije, njen vrisak ili udar groma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peter Andre (@peterandre)

 

Nakon toga javila se i supruga Emily MacDonagh: - Naravno da se ovo dogodilo baš ovaj tjedan kad mene nema. 

U komentarima ispod snimke javili su mu se mnogi pratitelji, ali i poznati prijatelji, a neki od njih su ih pozvali da prespava kod njih. 

Inače, Peterova karijera na vrhuncu je bila u 90-ima. Peter i dalje pjeva, no hitove baš i ne niže. Često se pojavljuje i u britanskim TV emisijama poput raznih celebrity natjecanja. Na jednom takvom upoznao je i manekenku Katie Price, s kojom je bio u braku četiri godine, a imaju dvoje djece. Od 2015. u braku je s Emily MacDonagh, s kojom također ima dvoje djece.

VIDEO Porota je odlučila da Kevin Spacey nije kriv za spolno dodirivanje glumca i ne mora platiti 40 mil. dolara

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.