Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJEĆATE LI IH SE?

Mia i Ivo iz Supertalenta lani su nastupili na Dori, ona je imala veliku nezgodu prije nastupa

Foto: Nova TV
1/7
24.10.2022.
u 10:01

Plesački par smo dosad imali prilike vidjeti na televiziji, budući da su lani nastupili u pratnji Nine Kraljić, koja je na Dori izvela pjesmu "RIjeka",a ona je glumila i u spotu "Ne zaboravi me" grupe Bang Bang

Mia Kuleš i Ivo Štrkljević sinoć su na Supertalentu svojom točkom pole dancea oduševili gledatelje, ali i žiri. Davor Bilman dao im je zlatni gumb te ih tako poslao direktno u finale. Miju i Ivu već smo dosad imali prilike vidjeti na televiziji, budući da su lani nastupili u pratnji Nine Kraljić, koja je na Dori izvela pjesmu "RIjeka". Mediji su tada pisali i o nezgodi koja se Miji dogodila na probama, kada je u mraku pala u rupu pokraj pozornice. Nina je tada na Instagramu objavila snimku na kojoj se vidi kako je Mia na nozi dobila ozljedu.

Foto: Instagram

“Nisam čak ni plesala. Pala sam sa stagea u mraku”, dodala je uzrujana plesačica Nini i pokazala pred kamerama krvavu ozljedu noge te su joj odmah stavljali led kako rana ne bi natekla.

Foto: Instagram

Nina se šalila da je Mia pala s pozornice od sreće zbog toga što je pjesma “Rijeka” favorit na Dori po kladionicama. Ipak, Kraljić je osvojila drugo mjesto, a Hrvatsku je na Euroviziji predstavljala Albina s pjesmom "Tick-Tock". 

 

Inače, Mia je prije šest godina bila i zvijezda spota "Ne zaboravi me", grupe Bang Bang, a tada je imala dugu kosu. Iste je godine redateljica Lorna Kunčić o njoj snimila i kratki dokuemntarni film "Vertikale".

 

Osim što su svojim neupitnim talentom u potpunosti oduševili sve članove žirija, Ivo i Mia poslali su važnu poruku o zajedništvu, ljubavi i obitelji na što su ih velikim dijelom potaknuli teški životni trenuci kroz koje su prolazili. Naime, ove talentirane umjetnike povezuje i nešto više od plesa jer su oboje ostali bez očeva, a Ivo je k tome izgubio majku i brata, pa jedno drugoga smatraju članom obitelji. 
Unatoč tome što ih život nije mazio, uspjeli su zadržati pozitivan stav i strast prema plesu na šipci koju su za vrijeme njihova nastupa prepoznali i članovi žirija. „Ja ovo nikad nisam vidjela... Van sebe sam“, rekla je Martina, a oduševljenje nastupom podijelila je i Maja poručivši: „Pomeli ste ovu pozornicu, tako ste došli skromno, ali ste završili točku kao dva najveća pobjednika. Fenomenalno“.

Kada je došao red na Davora, na prvu je djelovalo kao da ga nastup ovog dvojca uopće nije oduševio. „Bilo mi je simpatično, nešto što dosad nismo vidjeli. Jako mi se sviđa plesnost u vašem nastupu. Nisam baš sto posto siguran da bi mi trebali podržavati ovakav nastup“, započeo je Davor koji je na trenutak uspio zavarati Ivu i Miju, no smjer njegova komentiranja ubrzo se promijenio. „Ja nisam iskoristio svoj zlatni gumb, pa ću sada“, poručio je i iznenadio ih izravnom ulaznicom u polufinale.

VIDEO: Halid Bešlić doživio je prometnu nesreću, a potom otkrio i detalje 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije