zbog neplaćenih računa

HRT tražio ovrhu Mladena Grdovića, on tvrdi: 'Njih uopće ne gledam, najviše volim gledati vanzemaljce'

Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL
Zagreb: Mladen Grdović s 4 Asa snimio pjesmu
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Slavonski Brod: ​​Započeo​ najve​ći​ pop i rock festival u Slavoniji ​- ​CMC 200 Slavonija fest​ ​2022.
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
Slavonski Brod: ​​Započeo​ najve​ći​ pop i rock festival u Slavoniji ​- ​CMC 200 Slavonija fest​ ​2022.
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Počela je finalna večer Splitskog festivala
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Mladen Grdović održao koncert u sklopu festivala vatrometa
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Mnogi poznati izvo?a?i nastupili na završnoj ve?eri CMC Festivala u Vodicama
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
Zagreb: Mladen Grdović održao koncert u sklopu festivala vatrometa
13.09.2022.
u 17:55
- Najviše volim gledati vanzemaljce, a HRT uopće ne gledam. Od njih nemaš nikakve koristi, a najviše zarađuju na meni - rekao je Grdović medijima nakon što je na e-Oglasnoj ploči suda objavljeno kako je zbog neplaćene pretplate Hrvatska radio televizija (HRT) uputila sudu u Zadru prijedlog za ovrhu na njegovoj imovini.
Pogledaj originalni članak

Zadarski pjevač Mladen Grdović (64) ponovno se našao u problemima. I to zbog neplaćenih računa za televizijsku pretplatu za srpanj, kolovoz, rujan, listopad, studeni i prosinac prošle godine u iznosu od 480 kuna.  Zbog svega je u lipnju doneseno i rješenje o ovrsi za ukupan dug s kamatama iznosu od 776,46 kn.

- Najviše volim gledati vanzemaljce, a HRT uopće ne gledam. Od njih nemaš nikakve koristi, a najviše zarađuju na meni. Nisam ni znao za taj račun, ali sada je plaćen. Nek‘ uzmu koliko hoće. Ovi pošćeri u Arbanasima su malo blekasti, pa valjda nisu donijeli papir - rekao je zadarski pjevač Mladen Grdović za Zadarski.hr nakon što je na e-Oglasnoj ploči suda objavljeno kako je zbog neplaćene pretplate Hrvatska radio televizija (HRT) uputila sudu u Zadru prijedlog za ovrhu na njegovoj imovini. 

- Ne znam za tu ploču, imam ja svoju. Inače su mi svi računi čisti kao suza, kao i ja, a što se ovdje dogodilo ne znam. Kažem, gledam samo History channel i svemirce, a njih nikako. Svi smo mi obični ljudi i u problemu smo uvijek kad triba nešto platiti. Inače sam sebi plaćam zdravstveno i mirovinsko, nisam htio uzeti ništa od njih kao i pokojni Oliver. Da živim vani imao bih već svoj mali helikopter s kojim bi išao na nastupe. Od 370 pjsama što se vrte po HRT-u što dobijem, ništa... Dobiju samo oni koji rade s njima, ovi koji su u Hrvatskoj glazbenoj uniji, oni imaju vile po Istri. Po njima bi moga crknuti od gladi, ne bi ima ni za ‘wc‘ papir – dodao je Grdović.

VIDEO Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz'

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

Avatar Cera
Cera
20:56 13.09.2022.

kodiranje kanala pa tko što želi gledati to i plati...Najpoštenije a ne na tuđim bi leđima svi lako zarađivali a radili ne bi....

MM
Marljivi mrav
19:05 13.09.2022.

Podrška legendi , puno nas je koji uopče ne gledamo HRT, a moramo plačat harač! Treba mjenjat zakon jer ovo nije pošteno!

DA
dado8888
19:01 13.09.2022.

I u pravu je program im je katastrofa, ni ja ne gledam hrtv a moram plaćati, lijepa naša demokracija, slobode i prava... Fuj..