Jeste li je prepoznali?

Glumica koja je osvojila Emmy prije 20 godina je zbog poznate uloge spavala s 200 muškaraca

The 74th Primetime Emmy Awards in Los Angeles
Foto: MARIO ANZUONI/REUTERS
1/5
13.09.2022.
u 13:56

Coolidge je ljubiteljima filma najpoznatija po ulozi Stiflerove majke u filmu "Američka pita". Uloga Jeanine Stifler, tvrdi Coolidge, jako je utjecala na njen seksualni život. Kako je priznala za medije, zbog uloge Stiflerove mame zadobila je pažnju mnogih ljubavnika.

 Glumica Jennifer Coolidge (61) na ovogodišnjoj je dodjeli Emmyja osvojila nagradu za najbolju sporednu glumicu za ulogu u seriji "Bijeli lotus", a kada je preuzimala nagradu i sama je komentirala svoj "natečeni izgled". 

- Samo želim reći da sam se večeras okupala u kupki od lavande neposredno prije nagrada i zbog toga sam ovako natečena u haljini i teško mi je govoriti". Izvadila je komad papira i zahvalila se svojim producentima i timu, a dok je prolazila kroz popis ljudi, čula se i glazba koja je označavala prekid njenog govora.  "Čekaj, stani, ovo se događa jednom u životu, a ja sam gotova", rekla je, tražeći dodatno vrijeme. Glumica je nastavila čitati svoj popis zahvala, ali onda se glazba promijenila, ovaj put s "Hit the Road Jack" u pozadini. Znajući da je njezin govor u tom trenutku završio, počela je plesati, prihvatila svoju nagradu i otišla s pozornice.

Inače, Coolidge je ljubiteljima filma najpoznatija po ulozi Stiflerove majke u filmu "Američka pita". Uloga Jeanine Stifler, tvrdi Coolidge, jako je utjecala na njen seksualni život. Kako je priznala za medije, zbog uloge Stiflerove mame zadobila je pažnju mnogih ljubavnika. 

"Taj film je sa sobom donio puno pogodnosti. Da nisam glumila u njemu, spavala bih s oko 200 ljudi manje", izjavila je glumica.  Naime, upravo zbog te uloge Jennifer je bila san svakog tinejdžera početkom 2000-ih. Film je također proslavio i glumce kao to su Jason Biggs, Shannon Elizabeth, Chris Klein, ali i Alyson Hannigan, koja je kasnije glumila i u seriji 'Kako sam upoznao vašu majku', ali i 'Buffy ubojica vampira'.  Coolidge je također postala popularna i zbog uloge u filmu 'Plavuša s Harvarda'. 

VIDEO: Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo' 

Ključne riječi

Komentara 2

BE
Berri
14:29 13.09.2022.

To je lijepo!!! To nije puno obzirom na Hollyywood i na činjenicu da se kretala u društvu glumaca! To znači 10 frajera godišnje.

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
14:25 13.09.2022.

Odvratno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije