“Lepe ti je Zagorje zelene”

Hrvatica usred Beograda zapanjila žiri izvedbom poznate zagorske pjesme, Marija Šerifović nije krila nezadovoljstvo

Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
Foto: Screenshot/youtube
21.02.2022.
u 13:21
Žiri na njezinu izvedbu nije ostao ravnodušan. Neki su, poput Ane Bekute, počeli pjevušiti zajedno s Mateom stihove poznate zagorske pjesme, dok su neki otvoreno iskazivali svoje negodovanje kao Marija Šerifović koja je tijekom Mateine izvedbe kolutala očima.
Pogledaj originalni članak

Glazbeni show 'Zvezde Granda' posljednjih godina privlači i sve više mladih Hrvata koji svoje glasovne sposobnosti odluče pokazati na jednom od najgledanijih glazbenih showova u regiji koji se snima u Beogradu. Trenutno se u njemu natječe 24-godišnja Matea Matković iz Đakova, a protekli vikend emitirala se emisija u kojem je mlada Đakovčanka zapanjila žiri svojim glazbenim odabirom.

Naime, Matea se žiriju, ali i publici predstavila pjesmom “Lepe ti je Zagorje zelene”. Tijekom cijele izvedbe radosno je skakutala po pozornici u bijeloj kratkoj haljini i bijelim čizmama dok je u rukama držala pletenu košaru.

Foto: Screenshot/youtube

Žiri na njezinu izvedbu nije ostao ravnodušan. Neki su, poput Ane Bekute, počeli pjevušiti zajedno s Mateom stihove poznate zagorske pjesme, dok su neki otvoreno iskazivali svoje negodovanje kao Marije Šerifović koja je tijekom Mateine izvedbe kolutala očima. – Ovo je ozbiljno, lijepo, zezanje – poručili su joj članovi žirija.

Sve u svemu djevojka je dobila pozornost, a to joj je očigledno i bila namjera. Njezin nastup pogledajte u videu od 45. minute.

 

 

 

 

VIDEO Pogledajte tko je nominiran za Večernjakovu ružu u kategoriji TV osoba godine

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 42

Avatar Zavratnica
Zavratnica
15:07 21.02.2022.

Trebala je pjevati Čavoglave, ovo je previše profinjeno za bizantince.

ME
medjimurec
15:31 21.02.2022.

Najveci show u nekoj "regiji " , nikad cuo za njega a onako usput ko vam je u toj vasoj regiji ??

DO
doktorica
17:01 21.02.2022.

malo Zapada ne škodi među cajkama