mnoge je prevario

Zrinko Tutić žrtva krađe identiteta: 'Ne znam što da napravim, to je neka osoba s posebnim potrebama'

Zagreb: Zrinko Tuti?, kantautor
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/5
21.02.2022.
u 11:15

Tutić se osvrnuo i na ovogodišnju Doru, a komentirao nam je i mogućnost da se iduće godine vrati na Eurosong

Jedan od naših najpoznatijih glazbenih autora Zrinko Tutić (66) nedavno je postao nova žrtva krađe identiteta na društvenim mrežama. Premda nikad nije imao Facebook račun, nedavno se na ovoj društvenoj mreži pojavio profil s njegovim imenom koji je ubrzo poslao zahtjeve brojnim glazbenicima, ali i medijskim djelatnicima. No, lažni Zrinko nije stao na tome, pa je počeo i komunicirati sa svojim Facebook prijateljima, ali i pisati statuse. 

- Ja sam čovjek koji je stvorio Tajči, Severinu i Doru. Zašto svi moji izumi prerastu u bizarna čudovišta? - napisao je lažni Zrinko čiji su status ubrzo prenijeli mnogi pa čak i jedan domaći portal. koji je ubrzo izbrisao taj tekst. 

Foto: Facebook Leo Nicolier

- Javljeno mi je već da se netko koristi mojim imenom. Činimo sve napore da Facebook ugasi taj račun. Ne znam što da napravim. Zvao sam policiju a oni kažu da s tim nemaju ništa. To je očigledno neka osoba s posebnim potrebama, što da vam kažem  - kazao je za Večernji list pravi Zrinko Tutić. 

Podsjetimo, Tutić je jedan od naših najuspješnijih autora na Eurosongu budući da je sa "Svetom ljubavi" koju je pjevala Maja Blagdan osvojio četvrto mjesto 1996. godine, a Doris Dragović je sa "Željo moja" bila 11. 1986. godine. Bilo je zanimljivo čuti što on misli o ovogodišnjoj Dori.

- Prvo, to je televizijska emisija mislim da je dobro napravljena zahvaljujući današnjoj tehnologiji i rasvjeti. Drugo, jedan veliki broj tih izvođača je imao priliku predstaviti pjesmu i sebe širem krugu gledatelja. Kome se svidjela ova ili ona pjesma je područje ukusa, to je "drugi par rukava". Miji Dimšić želim svu sreću u Torinu - kazao je Tutić koji nam je komentirao i želju mnogih da se vrati na Doru i možda ponovi uspjeh Maje Blagdan.

- Pa i ja bih rado da se to dogodi - znakovito nam je kazao Tutić. 

VIDEO: Grašin kum objavio djelić atmosfere sa svadbe Hane i Petra: 'Sretno, sretno, ljubite se vječno' 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
13:04 21.02.2022.

Pa ti si neki tvorac. Ajme bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije