NA SETU FILMA

Hrvatska umjetnica radila je sa svjetskim zvijezdama: 'Naomi je predivna, zajedno smo i zaplesale'

Foto: Privatni album
Tina Jesenković i Naomi Watts
Foto: Privatni album
Tina Jesenković i Naomi Watts
Foto: Privatni album
Tina Jesenković i Naomi Watts
Foto: Press Association/PIXSELL
Naomi Watts
Foto: REUTERS
Naomi Watts
Foto: Press Association/PIXSELL
Naomi Watts
29.03.2021.
u 08:00
- Naomi je odliča glumica, ali i predivna osoba. Kada s nekim radiš dugo u tako bliskom kontaktu, upoznaš i onu drugu stranu, ljudsku. A ona baš ima ljudskost. Duhovita je i vesela. Ponekad smo i zaplesale u make up kamionu. Naručila je jedan dan za čitavu ekipu Burger truck i pivo da nas počasti i zahvali se. To je lijepa gesta, ističe Tina
Pogledaj originalni članak

Jedna od najpoznatijih hrvatskih make up umjetnica Tina Jesenković proteklog je tjedna završila rad na filmu "Infinite Storm", koji se snimao u Sloveniji. Glavnu ulogu u ovom hollywoodskom projektu igra Naomi Watts.

- Iza mene je već preko 20 godina rada na domaćim i stranim produkcijama. Mi smo mala zemlja, tako da se u filmskom poslu svi više manje poznajemo. Tako me i produkcijska kuća s kojom surađujem već niz godina pozvala i na ovaj projekt. Snimanje je bilo izazovno. Svaki dan smo se vozili ski-dooima, sedežnicama i još hodali da bi stigli na set. Ali lokacije su bile predivne, kazala nam je Tina, i dodala da je sve drukčije na setu tijekom pandemije koronavirusa.

- Svi smo na distanci, koliko možemo biti,  nosimo maske, mjerimo temperaturu dva puta dnevno, testiramo se tri puta tjedno. Imamo posebnu covid ekipu koja se samo brine za dezinfekciju i pravilno ponašanje za vrijeme covida. Nije lako, ali svi smo se prilagodili i tako funkcioniramo da bi odradili posao. Čudno je ne vidjeti lica ljudi s kojima provodišpuno vremena...Ali dobrih vibracija nije nestalo, veli Jesenković. Naomi Watts je prije nekoliko godina snimala u Hrvatskoj film "Diana" o pokojnoj princezi. Na filmu je radila Tina, no tada je nije šminkala, za razliku od ovog filma.

- Naomi je odliča glumica, ali i predivna osoba. Kada s nekim radiš dugo u tako bliskom kontaktu, upoznaš i onu drugu stranu, ljudsku. A ona baš ima ljudskost. Duhovita je i vesela. Ponekad smo i zaplesale u make up kamionu. Naručila je jedan dan za čitavu ekipu Burger truck i pivo da nas počasti i zahvali se. To je lijepa gesta, ističe Tina iza koje je puno projekata, a kako kaže, s nekim domaćim glumcima je i odrasla u filmskom smislu. Premda se sve više koriste kompjutorske animacije, Tina kaže kako se ne boji da će ostati bez posla.

- Zahtjevnost našeg posla ovisi o scenariju i vrsti filma. Na ovom projektu smo imali jako puno sfx make up-a koji je zahtjevan, ali meni najdraži.  Vizualni efekti ili VFX sve se više koriste na filmu, ali zasad nisu preuzeli naš dio posla. Nadam se da i neće još neko vrijeme. Međutim, odlično kad surađujemo, pa nam u nekim situacijama mogu pomoći u post produkciji, rekla je Tina Jesenković i najavila nove projekte.

- Ove godine, nakon godine tišine zbog pandemije, počelo se jako puno snimati. U najavi je za sada osam produkcija koje bi snimale ovog proljeća. Evo, ja sam upravo stigla iz Slovenije i trčim u Split na njemačku seriju "Der Kroatien Krimi", nakon toga na jednu britansku seriju, a zatim još jedan film....Uff, ludnica! Ali neka se snima i neka radimo, zaključila je Jesenković.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.