NOVI ZAPLETI

Ilona iz 'Ljubav je na selu' priča o tome zašto se nije pojavila kod farmera Ivice

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
09.10.2024.
u 13:27
Ispričala je i kako sebi pripisuje dio zasluga što je Ivica smršavio
Pogledaj originalni članak

Ivica je u jučer prikazanoj epizodi showa "Ljubav je na selu"  još uvijek čekao Ilonu, a Amri i Ivani odlučio je pokazati smještaj. A iako je već puno puta kazao da je Ilona ona prava za njega, upravo je nju smjestio u sobu s Ivanom, a Amri dao posebnu sobu. „To meni govori sljedeće: da on želi da Amra u sobi bude sama, možda da bi joj se uvukao u sobu!“ pomislila je Ivana.
Ilona je sada odlučila otkriti zašto se nije pojavila kod svog farmera Ivana zajedno s Amrom i Ivanom.

- Imala sam razlog zbog kojeg nisam došla, a njega ćete uskoro doznati - rekla je Ilona za RTL.hr. Ispričala je i kako sebi pripisuje dio zasluga što je Ivica smršavio. - Da je vježbao, ne bi ovako izgledao mršavo bez mišića. Jeo je hranu koju sam mu savjetovala. Jeo je jednu salatu dnevno, iako sam mu rekla da salata dođe kao međuobrok. Nije se držao jelovnika koji sam mu napisala. Trebao je vježbati i jesti zdravo, uravnoteženo - kaže Ilona, a komentirala je i kako joj se ne sviđaju njegovi plavi pramenovi i dodala je kako se valjda htio pomladiti s tim pramenovima. 

Osvrnula se i na Ivičinu izjavu kako mu nedostaje. - Malo mi je to laskalo, ali nisam oduševljena jer će se prava lica tek otkriti. Amra ga je tješila, ali Ivica ima dobar ukus pa zna tko mu treba - rekla je.  Ivica je u emisije prije nekoliko dana otkrio kako su ipak sve ostale dame u drugom planu dok je Ilona tu, no zlatna djevojka njegovim je ponašanjem bila malo razočarana, iako je otkrila da joj se sviđa. „Imam strah, bojim se ako se stvarno zaljubim“, sramežljivo je otkrila i dodala: „Vjerujem da može nešto između nas biti“. „Ja sam siguran da je s Ilonom to – to. To je ono što je meni trebalo sve ovo vrijeme, ono što sam čekao“, kazao joj je. „Voljela bih te pitati kako se Amra ljubi“, podbola ga je Ilona, a zatim odbila njegov poljubac jer nije osjetila da se trudi oko nje kao što govori, „Sad je na tebi, na tebi je da napraviš korak“. 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.