POZLILO JOJ

Reporterka HRT-a iznenada se srušila usred javljanja uživo u Dnevniku prvog programa

Foto: HRT screenshot
1/2
08.10.2024.
u 19:29

Novinarki i reporterki HRT-a Mireli Hunček pozlilo je usred javljanja uživo u Dnevniku prvog programa

HRT-ova reporterka Mirela Hunček javila se uživo u Dnevniku HRT-a iz Rijeke te se usred javljanja srušila. Naime, tijekom izvještavanja o temi trajekta Lastovo pozlilo joj je usred javljanja i pala je u nesvijest, a voditeljica Nika Marjanović Zulim je kazala kako je kolegici pozlilo i kako doznaju da je sada dobro.

- Čini se kako je kolegici Mireli iz Rijeke pozlilo, no doznajemo kako je sada dobro - na kraju emitiranja priloga kazala je HRT-ova voditeljica Nika Marjanović Zulim. Hunček je govorila o istrazi i nacrtu izvješća o nesreći spomenutog trajekta.

- U tom nacrtu završnog izvješća koje se danas pojavilo u svim domaćim medijima stoji kako Jadrolinija nije uspostavila pitanja o sigurnosti, a niti je vodila o tome potrebnu dokumentaciju. Nadalje stoji kako rampa na trajektu nije bila osigurana te da članovi posade nisu bili upoznati s načinom rada te rampe. U izvješću stoji kako članovi posade i zapovjednik broda ne snose odgovornost - kazala je novinarka Mirela Hunček prije nego joj je pozlilo te se srušila na pod

FOTO Pogledajte kako se Ella Dvornik mijenjala tijekom godina

1/32

VEZANI ČLANCI:

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena

1/20

Podsjetimo, Dnevnik HRT-a jedna je od najgledanijih, a prošle godine pisali smo i TV kritiku.

"Naime, u moru informacija koje su dolazile iz Izraela i s pojasom Gaze, HRT je napravio iskorak i na lice mjesta poslao ekipu - novinara Petra Vlahova, snimatelja Stjepana Kotarskog i tonskog snimatelja Stjepana Betija. Sama činjenica da ekipa danima izvještava s jednog od trenutno najopasnijih mjesta na svijetu zaslužuje naklon do poda, a iako uopće ne znam što bi netko tko nije tamo o samom izvještavanju mogao komentirati, ja ću reći da su javljanja uživo bila informativna, zanimljiva i impresivna.

Bilo je na društvenim mrežama i negativnih komentara, no o njima neću jer smatram da ne bi bilo nimalo fer dati isti medijski prostor nekome tko sjedi doma te skriven iza tipkovnice i ekrana kritizira nekog tko je uistinu na terenu. Nisu takvi komentari uopće vrijedni spomena. Ono što je vrijedno divljenja je posao koji novinari iz cijelog svijeta rade u ratnim područjima, riskirajući svoj život iz dana u dan", pisala je ranije novinarka Večernjeg lista.

VIDEO: Popularna Lile opisala je svog savršenog muškarca i osvrnula se na preljub

Ključne riječi

Komentara 7

KA
kajbiti
20:15 08.10.2024.

Žena je od prve rečenice čudno govorila i zamuckivala. Točno se vidjelo da nešto nije u redu. Na kraju se samo srušila. Nadam se da je dobro.

BA
bandoo
20:19 08.10.2024.

Sve najbolje želim novinarki,nadam se da je nešto bezazleno i da će se brzo oporaviti

Avatar Burviles
Burviles
21:25 08.10.2024.

želim brz i sretan oporavak,ali s ovim novopečenim javljačima nekaj ne štima,stoje s mikrofonima u vodi do kolena,na kiši,mrazu i svi ma je to super dok neko od njih ne nastrada !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije