na instagramu

Indira Levak konačno je na odmoru, objavila je fotku u badiću. Pratitelji: 'Uživaj i sunčaj bolnu kralježnicu'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
11.09.2022.
u 20:00
Naime, Levak je na moru pozirala u badiću. Slika je brzo skupila više od 1000 lajkova, a pratitelji ne prestaju pisati pozitivne komentare.
Pogledaj originalni članak

Ljeto je za glazbenicu Indiru Levak (48) bilo ispunjeno nastupima diljem obale, ali i kontinenta i sve ih je odradila s velikom radošću i osmijehom iako je mjesec dana bila u bolovima. Indira se sada odmara u Fažani, a pratitelje je razveselila fotografijom koju je objavila. Naime, Levak je na moru pozirala u badiću. Slika je brzo skupila više od 1000 lajkova, a pratitelji ne prestaju pisati pozitivne komentare. 

"Lijepa si", "Nije ti loše", "Maco", "Uživaj, zaslužila si", "Kraljica", samo su neki od njih. 

Jedna pratiteljica osvrnula se i na činjenicu da se Levak požalila na bolove. 

"Ljubice moja, uživaj i sunčaj bolnu kralježnicu"

 

Podsjetimo, Indira je nedavno otkria da već neko vrijeme trpi bolove. 

- Ne može nam nitko ništa jači smo od sudbine  oboje ranjeni, on peta operacija ruke, a ja već mjesec dana živim sa boli u leđima..ranjeni.. al’ srce veliko k’o kuća , pa idem večeras rasturiti partijanu u Slavonskom Kobašu - napisala je pjevačica ranije na svom Instagramu. U intervju za Story objasnila je kakvih je zdravstvenih problema imala u zadnje vrijeme i što ih je uzrokovalo.

- S obzirom na velik broj koncerata u kontinuitetu došlo je do zamora materijala, kako se to kaže. Bez obzira na moje fizičke pripreme za turneju, ipak su noći bez sna, koncerti i cijeli taj ritam utjecali na moje tijelo koje me upozorilo da malo usporim i odmorim. Bolovi su u leđima, prisutni su, ali radim na tome da saniram ozljedu. Bit će bolje! - optimistična kao i uvijek je Indira.

Uskoro joj se bliži i rođendan, a kako planira malo usporiti tempo otkrila je i kako joj rođendanske želje idu u tom smjeru. - Sad mi je plan malo usporiti tempo, ali i dalje popunjavati koncertni kalendar za jesen. Za rođendan bih poželjela jedno intimno-vikend- wellness putovanje! Ne planiram veliko slavlje, ali znam da će Miro kao i uvijek organizirati neko iznenađenje za mene - ispričala je. 

VIDEO Borna Kotromanić oštro o Nikolini Pišek: 'Ja imam i razum i obraz, a tebi je kokain nagrizao sve po malo'

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

FO
forfun
20:30 11.09.2022.

Tko je ovaj