NA INSTAGRAMU

Indira podijelila fotografiju na kojoj ljubi supruga: 'Moja snaga'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: instagram
Foto: Instagram
Foto: Promo
Indira
Foto: Promo
Indira
Foto: Grgo Jelavić/PIXSELL
Indira
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
21.08.2021.
u 22:00
"Najljepši i najzabavniji par", jedna je od pohvala koju su Indira i njezin suprug Miroslav Levak dobili od pratitelja u komentarima.
Pogledaj originalni članak

Pjevačica Indira Levak (47) na svojem je Instagram profilu podijelila fotografiju sa svojim suprugom Miroslavom Levakom. Na fotografiji se par nalazi u jednom hotelu u Beogradu, a Indira ga ljubi u obraz. "Moja snaga", napisala je pjevačica u opisu te dodala hashtagove ljubav i zauvijek, a fotografija se skupila više od 3000 lajkova.

Fotografiju su joj komentirale i njezina kolegica Minea koja je ostavila dva srčeka u komentaru, a sličan komentar ostavila je i ikona domaće modne scene Matija Vuica.  "Divni", poručila joj je jedna pratiteljica u komentarima. "Najljepši i najzabavniji par", još je jedna od pohvala koje su dobili. 

Foto: Instagram screenshot
Podsjetimo, pjevačica je ovo ljeto provela odmarajući te je često dijelila i fotografije s odmora. Svoje je pratitelje oduševila i fotografijama u badiću. Pjevačica je ovo ljeto i nastupala, a i u Beogradu se našla zbog koncerta.

VIDEO Dino Jelusić: Većina me pamti kao "onog malog koji je gledao Sanji Doležal u dekolte"

 

ŽELE IH KRSTITI NA KOSOVU

Svi se čude obitelji Đoković, njihovoj djeci strogo je zabranjeno nešto što svi obožavaju

‒ Svi smo u kosovskim samostanima i crkvama palili svijeće za žive i pokojne, za zdravlje i mir. Svijeća je simbol nesebične žrtve, ona gori da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?!

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.