SJENE PROŠLOSTI

Intrige, ljubavni trokuti i zvjezdana postava u dramskoj seriji koja dolazi na jesen

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
15.08.2024.
u 23:00
Sjajnu glumačku postavu predvode Marina Fernandez, Jelena Perčin, Ana Maras Harmander, Dajana Čuljak, Đorđe Kukuljica, Jasmin Mekić, Janko Rakoš, Matija Kačan, Arija Rizvić, Tena Nemet Brankov, Andrej Dojkić, kojima će se na setu pridružiti i brojni poznati domaći glumci u sporednim i gostujućim ulogama
Pogledaj originalni članak

Gledatelje RTL-a ove jeseni očekuje prava dramska poslastica, serija 'Sjene prošlosti' koja je okupila sjajna domaća glumačka imena. Serija se bavi životima i odnosima četiri srednjoškolske prijateljice koje se ponovno susreću dvadeset godina kasnije. U njihovim životima baš sve se promijenilo, osim tajne iz prošlosti koja ih veže i koju vješto čuvaju te želje za osvetom koja polako izlazi na površinu...Sjajnu glumačku postavu predvode Marina Fernandez, Jelena Perčin, Ana Maras Harmander,  Dajana Čuljak, Đorđe Kukuljica, Jasmin Mekić, Janko Rakoš, Matija Kačan, Arija Rizvić, Tena Nemet Brankov, Andrej Dojkić, kojima će se na setu pridružiti i brojni poznati domaći glumci u sporednim i gostujućim ulogama.

A uigrana glumačka postava i oko 150 članova produkcijske ekipe ovaj su se tjedan vratili na set nakon višetjedne ljetne pauze. Veselje ponovnim susretom ne kriju, kao ni uzbuđenje zbog epizoda koje tek treba snimiti te finalnog proizvoda koji će gledatelji moći pratiti već ove jeseni.

„Odličan je osjećaj vratiti se na set nakon pauze. Pauza je bila osvježavajuća i većinu vremena sam provela s obitelji i prijateljima opuštajući se i uživajući u svim blagodatima mora. Sad se vraćam na posao punih baterija i spremna uroniti ponovno u svoj lik i priču koju pričamo. Na setu vlada pozitivna i opuštena atmosfera te spremnost da se ponovno pospajaju sve kreativne energije u jedan odličan proizvod“, kaže Marina Fernandez, u seriji snažna, odlučna i pravedna ginekologinja Olga koja se nakon dvadeset godina ponovno vraća u rodni grad.

Isto mišljenje o nastavku snimanja 'Sjena prošlosti' dijeli i Dajana Čuljak, koja će utjeloviti Paulu, posesivnu ženu, opsjednutu izgledom i dojmom koji ostavlja.

„Odmor sam maksimalno iskoristila i spremna sam za dalje. Lijepo je vratiti se na set jer mi je ugodno raditi s tim ljudima. Šalim se s kolegicama i kolegama da se grlimo kao da se godinu dana nismo vidjeli“, kroz smijeh opisuje Dajana sjajnu atmosferu na setu.

„Prvo sam, naravno, došao u šminku i sa svima se srdačno pozdravio. Svi smo cijeli dan govorili o dogodovštinama s odmora... Svi smo bili baš nekako sretni što se ponovno vidimo“, dodaje i Dajanin televizijski suprug Matija Kačan koji igra Tomu.

„Bilo je lijepo vratiti se na snimanje i vidjeti drage kolege, zapravo je osjećaj donekle bio kao djeca kad se ponovno vrate u školu nakon ljetnih praznika i vide svoje prijatelje“, kroz smijeh kaže i Janko Rakoš, koji će u seriji utjeloviti građevinara Matu.

GALERIJA: Omiljena dramska serija vraća se na ekrane

Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV
Foto: Nova TV



Upravo će njegov lik biti zadužen za dio intriga i jedan od ljubavnih trokuta u seriji kad u njegov život uđe atraktivna instruktorica fitnesa Blanka, Arija Rizvić.

„Vratili smo se svi odmorni i puni energije, jako sretni, tako da je prvi dan već počeo smijehom i velikim guštom tijekom snimanja. U danima koji slijede najviše se veselim ekipi i ispred i iza kamere i 'mojoj Blanki'! I cijeloj toj posebnoj atmosferi na setu i našim druženjima i smijehu u pauzama“, veselo ističe Arija, dodajući kako je ponekad i sam scenarij toliko ponese da, čitajući ga, jedva čeka doznati što će se iduće dogoditi.

Okosnica ove intrigantne dramske serije su životi i sudbine četiriju snažnih i dominantnih žena, Olge, Marte, Ane i Paule, sa svim njihovim usponima i padovima, obiteljskim problemima, prevarama, intrigama. Ljubav prema obitelji i bližnjima, ali i želja za osvetom, moći, manipulacijom, strahom od gubitka, sve su to spone koje ih spajaju, ali i razdvajaju. Savezi među njima grade se i raspadaju kao kule od karata kako se otkrivaju tajne koje ih povezuju.

VEZANI ČLANCI:

Radnja počinje u prošlosti kada su četiri prijateljice još srednjoškolke, no nakon što Marta odluči da je došlo vrijeme da svrgnu Olgu s trona popularnosti, priprema joj okrutnu podvalu i njihovo se prijateljstvo raspada zauvijek mijenjajući Olgin život. Dvadeset godina kasnije, Olga se vraća u njihove živote i putevi četiri bivše prijateljice ponovno se isprepleću. Iako Olga želi nastaviti normalnim životom, suočena sa starim (ne)prijateljicama, u njoj se budi želja za naplatom starih neporavnatih računa koja će pokrenuti lavinu raznih, vrlo neočekivanih događaja, pa čak i ubojstva!

„Puno je srca i truda uloženo u ovaj poseban projekt i bez obzira jeste li tek čuli za seriju ili je već neko vrijeme željno iščekujete, vjerujte mi, nećete je htjeti propustiti. Ovo je jedan drugačiji, poseban projekt koji će vas ostaviti prikovane uz televizijske ekrane“, zaključuje Marina Fernandez.

VIDEO: Nevjerojatni prizori iz Imotskog! Thompson održao samostalni koncert nakon dvije godine pauze



 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.