PJEVAČICA I GLUMICA

Buga Marija Šimić podijelila emotivnu objavu i fotke s vjenčanja: 'Nekad ti se mora dogoditi nešto ružno'

Zagreb: Ravnateljica Male scene, Buga Marija Šimić
Foto: Marko Lukunicl/PIXSELL
1/10
15.08.2024.
u 09:59

U seriji fotografija podijelila je i neke sa vjenčanja na kojima je sa suprugom Matejem Miloševom. Uz fotke objavila je i poduži status u kojem je iznijela neka svoja razmišljanja.

Pjevačica i glumica Buga Marija Šimić podijelila je neke obiteljske fotografije s mamom Vitomirom Lončar i Tatom Ivicom Šimićem. U seriji fotografija podijelila je i neke sa vjenčanja na kojima je sa suprugom Matejem Miloševom. Uz fotke objavila je i poduži status u kojem je iznijela neka svoja razmišljanja. 

"Puno sam toga naučila u zadnjih par godina. Neke sam stvari znala zapravo odavno, ali su postale svjesne nedavno. Nekad ti se mora dogoditi nešto ružno da ti se stvari poslože. Ali nekad ti se i snovi moraju ostvariti da shvatiš što zapravo želiš. Da shvatiš da zapravo sve što si smatrala uspjehom, to baš i nije ako na kraju stojiš sam. Uspjeh je za mene postao kad imaš koga uhvatiti za ruku", napisala je i nastavila:

 

"Kad znaš da i kad padneš i kad uspiješ - bit ćeš držan. Uspjeh je kad shvatiš da ne želiš provesti život čekajući tih par trenutaka bljeska. Nego je život i sad i sad i sad. I kad shvatiš da je taj sad - bogat, lijep, pun. Svega čega želiš da je pun. Da su ti ruke - pune."

VEZANI ČLANCI:

Buga dodaje i da je njena obitelj daleko od savršene. "Naša je obitelj daleko od savršene. Ali sam na nju ponosna. Jer se još uvijek držimo za ruke. Ne zato što moramo. Nego jer želimo. Jer i kad se pogubimo po putu, želimo se vratiti, učimo se vratiti. Moj krug držanja za ruke se proširio. I time postao još jači. I sada kada čekamo još jedan par ruku, uhvati me strah. Jer želim da se i on želi držati za ruke. Jer želim da zna da će ga uvijek netko primiti. A onda se sjetim da su mene sve ove druge ruke to naučile. I ja sam ih odabrala. Pa se više ne bojim. Jer ni u tom učenju i podučavanju nisam sama. Hvala, ruke (i ove na fotkama i one koje nisu), jer se i dalje odabiremo držati za ruke. I držimo se svakim danom sve čvršće. Lijepo je držati vas i od vas biti držan."

GALERIJA Nova serija Nove TV inspirirana je istinitim događajem, a priča nikoga neće ostaviti ravnodušnim

Zagreb: Ravnateljica Male scene, Buga Marija Šimić
1/71

Buga je trudna, a ona i nejn suprug očekuju sina. Podsjetimo, Buga i Matej su nakon sedam mjeseci veze sklopili građanski brak u Starogradskoj vijećnici na zagrebačkom Gornjem gradu, a ona se time pohvalila na društvenim mrežama. Par se upoznao kroz suradnju na predstavama u kazalištu 'Mala scena', gdje oboje igraju, a on i piše predstave za djecu.

VIDEO Pozadina otkazivanja koncerta Taylor Swift: Mladić (19) se nedavno priključio IS-u, planirao napad s još jednim

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije