LJUBAVNA PRIČA

Iva Majoli o braku s talijanskim poduzetnikom: 'Trebalo mu je prvo objasniti moj način života'

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
iva majoli
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Iva Majoli
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Zagreb: Iva Majoli i Tara Wurth na konferenciji teniske reprezentacije
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Iva Majoli u šetnji Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Iva Majoli u šetnji Stradunom
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
Iva Majoli u šetnji Stradunom
04.05.2023.
u 12:52
Izbornica ženske teniske reprezentacije živi na dvije adrese, u Zagrebu i Milanu. Najbitnije joj je, kaže, da njen novi suprug i kći Mia imaju dobar odnos
Pogledaj originalni članak

Naša najbolja tenisačica i izbornica ženske reprezentacije Iva Majoli lani se udala za Roberta Calegarija, talijanSkog poslovnog čovjeka. Većinu vremena provodi u Zagrebu, gdje joj kći Mia pohađa drugi razred srednje škole, a svaki drugi vikend je kod supruga u Milanu. 

Živim u koferima. Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, odlazim i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije, tako da je stalno izvan Milana. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se taj tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu. Ipak je lakše kada imate stalnu bazu, ovako ne znam gdje su mi stvari ni gdje se budim - rekla je Majoli za Gloriju. Dodala je i kako joj je super u braku te da je u Robertu pronašla partnera i prijatelja, te da bez njega više ne može zamisliti svoj život. Najbitnije joj je da se Roberto dobro slaže s njenom kćeri Miom. 

- Iako je moj muž pravi tradicionalni Talijan, trebalo mu je prvo objasniti moj način života, posao i putovanja. Hvala Bogu da je razuman - kazala je Iva. 

Inače, o vezi tenisačice i poduzetnika ne zna se puno, Iva je samo jednom medijima komentirala kako ju je šarmantni Talijan osvojio svojom jednostavnošću I pažnjom. Svi koji ju poznaju tvrde kako blista od sreće te da su njih dvoje par koji će sigurno biti sretan. Par se vjenčao u milanskoj vijećnici, a slavlje je nastavljeno u hotelu Principe di Savoia.  Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja. Mara je snimila Ivu, koja je zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

ŽIVIO JE U KRŠĆANSKOM DUHU

Stavros je bio istinski vjernik: 'Svaki dan se pomolim i za onog tko me ogovara i mrzi'

U pjevačevoj obitelji tradicija je bila da se svaki dan moli milosrdnom Isusu u tri te večernja krunica. Osim Biblije, čitao je jedino duhovnu literaturu. “Progutao” je biografije pape Ivana Pavla II. i pape Benedikta XVI. Kao knjigu koja ga se najviše dojmila isticao je “Žena – Božja čestica” fra Stanka Mijića, a posebno se ponosio odlascima na sva hodočašća

"Hvala, prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Majoli. Podsjetimo, tenisačica je od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem. Vjenčali su se 2006. godine i njihov brak trajao je šest godina, a u postali su i roditelji djevojčice Mije.

VIDEO: Supruga Žarka izvukla ga je iz pakla ovisnosti, a njezini roditelji nisu htjeli Stavrosa za zeta

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

NE
Nemanadimak
17:27 04.05.2023.

Ocarao ju je sarm poduzetnika :) Joj koja smiruja!