čestitke se nižu

Iva Majoli objavila prvu fotografiju s vjenčanja, u komentarima se javile brojne poznate Hrvatice

Foto: Tomislav Miletic/PIXSEL
Zagreb Ladies' Open Player's Party
Foto: Instagram
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
Zadar: Na Višnjiku svečano otvoren Regionalni teniski centar
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
Zagreb: Okupljanje Fed Cup reprezentacije
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
Zagreb: U Wetinu održana Noć hrvatskog tenisa
Foto: Goran Stanzl/Pixsell i Getty Images
dreft fashion
Foto: Borna Filić/PIXSELL
dreft fashion
Foto: Borna Filić/PIXSELL
dreft week fashion
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
12.10.2022.
u 11:00
Iva do sada nije objavljivala slike s vjenčanja, a slike bračnog para (zajedno) ili obreda nisu podijelile ni njezine prijateljice koje su sudjelovale u tom važnom danu.
Pogledaj originalni članak

Naša bivša tenisačica Iva Majoli (45) u četvrtak se udala za  talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a sada je objavila i prvu fotografiju s vjenčanja. Iva do sada nije objavljivala slike s vjenčanja, a slike bračnog para (zajedno) ili obreda nisu podijelile ni njezine prijateljice koje su sudjelovale u tom važnom danu. 

Na fotki se vidi kako su Iva i Roberto presretni,  a oboje su za vjenčanje odlučili odjenuti bijelo, jedino je mladoženja ipak odabrao klasične tamne hlače. Fotografiju je lajkalo nekoliko stotima ljudi, a čestitke su sretnom paru uputile i naše poznate dame kao što su Nina Badrić, Maja Šuput i Nives Ivanišević. 

 

Inače, o vezi tenisačice i poduzetnika ne zna se puno, Iva je samo jednom medijima komentirala kako ju je šarmantni Talijan osvojio svojom jednostavnošću I pažnjom. Svi koji ju poznaju tvrde kako blista od sreće te da su njih dvoje par koji će sigurno biti sretan. Par se vjenčao u milanskoj vijećnici, a slavlje je nastavljeno u hotelu Principe di Savoia.  Među uzvanicima je bila Ivina prijateljica, talijanska tenisačica Mara Santangelo, koja je na Instagramu objavila fotografije s druženja. Mara je snimila Ivu, koja je zahvalila svima koji su bili uz nju na njoj važan dan.

"Hvala, prijatelji, tako mi je drago da ste ovdje. Bila su ovo prelijepa dva dana s meni najdražim ljudima, htjela sam s vama podijeliti ovaj divan trenutak u mom životu. Volim vas sve", poručila je Majoli. Podsjetimo, tenisačica je od 2003. godine bila u vezi sa Stipom Marićem. Vjenčali su se 2006. godine i njihov brak trajao je šest godina, a u postali su i roditelji djevojčice Mije.

VIDEO Angelina Jolie podnijela tužbu protiv Pitta, optužila ga za zlostavljanje: Davio je i tukao djecu

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

DU
Deleted user
11:50 12.10.2022.

Ona bez para i u bankrotu, on sam parama i 20 godina stariji od nje.

TR
tratincica68
15:12 12.10.2022.

jel sve rijesila sa poreznom

Avatar tarana
tarana
12:12 12.10.2022.

Pratitelji oduševljeni.