na gala večeri

Iva Majoli pokazala kako sa suprugom uživa u New Yorku: 'Sa svojom ljubavi'

Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Youtube screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram screenshot
Foto: Instagram
Foto: Instagram/ ivamajoli
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
27.08.2023.
u 10:30
Majoli se javila iz New Yorka kamo je stigla kako bi prisustvovala gala večeri koja je okupila neke od najvećih tenisačica svijeta, a društvo joj je pravio suprug.
Pogledaj originalni članak

Naša najbolja tenisačica i izbornica ženske reprezentacije Iva Majoli sredinom kolovoza uživala je u Dubrovniku gdje je i proslavila 46. rođendan, a sada se javila s poslovnog putovanja. Iva se javila iz New Yorka kamo je stigla kako bi prisustvovala gala večeri koja je okupila neke od najvećih tenisačica svijeta.

Organizacija žena u tenisu sinoć je održala gala večer povodom proslave 50 godina postojanja, što je bila prilika da se okupe brojne tenisačice koje su ispisale povijest tenisa.  Bivša tenisačica objavila je fotografije na kojima je pokazala kako uživa u društvu bivših tenisačica, Austrijanke Barbare Schett, Francuskinje Mary Pierce te Argentinke Gabriele Sabatini.  

U Instagram Storyju objavila je fotografiju na kojoj pozira sa suprugom Robertom Calegarijem na gala večeri, ali i kako uživaju u New Yorku. 

"Sa svojom ljubavi", napisala je na fotki na kojoj poziraju zagrljeni. 

Foto: Instagram screenshot

Podsjetimo, Majoli se lani se udala za Roberta Calegarija, talijanskog poslovnog čovjeka. Većinu vremena provodi u Zagrebu, gdje joj kći Mia pohađa drugi razred srednje škole, a svaki drugi vikend je kod supruga u Milanu. 

- Živim u koferima. Preko tjedna sam u Zagrebu s Mijom, vikendima u Milanu sa suprugom, zbog obaveza oko Hopman Cupa često odem do Nice, odlazim i na neke turnire... I moj suprug mnogo putuje, jedan je od najvećih proizvođača papirnate galanterije, tako da je stalno izvan Milana. Uglavnom, lovimo se. Ali to sam znala kada sam se udala i nadam se da će se taj tempo smiriti najesen, kada će nam se Mia pridružiti u Milanu. Ipak je lakše kada imate stalnu bazu, ovako ne znam gdje su mi stvari ni gdje se budim - rekla je Majoli za Gloriju. Dodala je i kako joj je super u braku te da je u Robertu pronašla partnera i prijatelja, te da bez njega više ne može zamisliti svoj život. Najbitnije joj je da se Roberto dobro slaže s njenom kćeri Miom.

VEZANI ČLANCI

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

 

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 5

SA
sani2
12:17 27.08.2023.

Nitko još do sada nije uživao u New Yorku. Ovo je vrhunsko dostignuće.

NO
Nostromo
11:34 27.08.2023.

Jednom je jedna napisala, muškarce cijenim samo sa debelim novčanikom. Sljedbenica izjave.

CH
chawka
11:48 27.08.2023.

Stari moj, nemas pojma u sto si se uvalio. Bolje da si ga o ogradu otreso. Zelim ti da ne ostanes nikad bez para jer ces ostati i bez ljubavi i jos ce ti uzeti steceno u braku.