Dugo je izbivala iz javnosti

Poznata glumica sve je šokirala svojim izgledom koji je uništila estetskim operacijama

Foto: profimedia
1/3
27.08.2023.
u 07:00

Joan Van Ark početkom ove godine nakon dugo vremena odlučila je doći na jedan službeni događaj, a tamo su nastale i fotografije koje su mnoge šokirale

Joan Van Ark glumica koje se mnogi Hrvati sjećaju po ulozi u seriji 'Dallas' dugo se nije pojavljivala u javnosti. U toj seriji utjelovila je Valene Ewing, no kasnije se proslavila i svojim glumačkim sposobnostima na drugim projektima. Joan je početkom ove godine nakon dugo vremena odlučila  je doći na jedan službeni događaj, a tamo su nastale i fotografije koje su mnoge šokirale.

Naime, glumica i njezini kolege iz serije 'Knots Landing' sudjelovali su na jednom fan eventu gdje su prodavali fotke i autograme i fotografije s ovog događaja su još jednom pokazale koliko je ova 80-godišnja glumica svoje lice uništila brojnim estetskim zahvatima. Kako pišu neki strani mediji, Joan nikada nije bila sretna sa svojim izgledom i već u ranoj fazi svoje glumačke karijere odlučila je napraviti neke promjene jer nije zadovoljna odrazom koji je vidjela u zrcalu. Botoks i facelifting samo su dio tretmana kojima se podvrgnula, a navodno je operirala nos te stavila implantate u obraze, ali nisu svi zahvati kojima se podvrgnula bili tako uspješni pa se Joan često nalazila na listi loših primjera estetskih operacija.

VEZANI ČLANCI

 

 

Van Ark nikada javno nije priznala da je bila ne estetskim operacijama, ali fotografije ove glumice tijekom godina dokaz su da je dosta toga mijenjala na svom licu. Da će postati glumica odlučila je već u srednjoj školi i zbog prijemnog ispita je propustila i svoju maturalnu zabavu.  U srednjoj školi slavna se osoba odlučila posvetiti glumačkoj profesiji nakon što su je propustili za maturalnu zabavu.

Van Ark je debitirala na pozornici Minneapolis Guthrie Theatrea u Molièreovoj komediji "b" i ubrzo dobila i uloge u filmovima i serijama, a prvu nominaciju za nagradu Tony dobila je 1971. godine. Glumica je već 57 godina u sretnom braku sa suprugom Johnom Marshallom s kojim se rijetko pojavljuje u javnosti i jedan su od rijetkih parova u Hollywoodu čiji brak nije imao skandale. 
Upoznali su se i zaljubili još dok su bili u srednjoj školi i vjenčali su se u Njemačkoj 1966. godine.

Kći Vanessa im se rodila 1969., a John je napustio svoju poziciju TV voditelja kako bi radio kao dopisnik i provodio više vremena s Vanessom i Van Ark je često pričala o tome kako se njezin suprug odrekao karijere kako bi podigao njihovo dijete. - On je razlog zašto je naš brak opstao i što imamo najdivnije dijete na cijelom svijetu - izjavila je glumica jednom prilikom. 

VIDEO Joker Out oduševio publiku na Špancirfestu

Komentara 5

AR
Archangel711
09:39 27.08.2023.

Baba ima 80 godina i vi se čudite ko pura glisti

TR
tratincica68
09:32 27.08.2023.

A kako ce tek izgledat ovi sto su se istetovirali u mladosti.

Avatar lola lola
lola lola
14:44 27.08.2023.

Ono kad je cijeli clanak o sokantnoj fotografiji s nekog dogadjaja a te fotografije nema.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije