Krajl ljubavi

Iva Mihalić više ne ljubi prvaka Baleta

Foto: Robert Gaspert
Zagreb, 5. svibnja 2015., Witness - Promocija glazbenog projekta Gianni Classic Ive Gamulina Giannia. Iva Mihalic i decko Leonard Jakovina Photo: Robert Gaspert
Foto: Goran Jakuš/PIXSEL
Iva Mihalić
Foto: Goran Jakuš/PIXSEL
Iva Mihalić
22.09.2016.
u 11:00
Glumica serije "Prava žena" i Leonard Jakovina ostali su u prijateljskim odnosima no prave razloge razlaza ne žele javno komentirati
Pogledaj originalni članak

Nakon nešto manje od godinu i pol dana završila je veza akademske glumice Ive Mihalić i baletnog prvaka Leonarda Jakovine. – Nemam komentara – šturo je odgovorila 31-godišnjakinja za časopis Story. 
Ivu trenutačno gledamo u RTL-ovoj seriji “Prava žena”.

Ipak, od njihovih prijatelja doznajemo kako je veza završila prije nekoliko mjeseci, a da više nisu zajedno, počelo se nagađati nakon što Leonard nije Ivu pratio na predstavljanju nove serije. Zajedno nisu bili ni na otvorenju Festivala svjetskog kazališta početkom rujna.

I dalje ih povezuje poslovna suradnje jer su oboje zaposlenici zagrebačkog HNK

Unatoč završetku romanse, koja je počela u prvim mjesecima prošle godine, par je ostao u jako dobrim odnosima. Da je to i te kako moguće, rekla je svojedobno Iva u intervjuu za časopis Story.

Bez konflikta i loše energije

– Kada iz nečeg izađeš čista srca, vjerujem da si onda zapravo i završio s tim. Ne volim imati repove, negativne osjećaje ili neku mržnju i gorčinu. Jer svaki čovjek s kojim si bio povezan tijekom života nešto ti je donio. Ali uistinu nema gorčine i situacija da s nekim ne razgovaram ili da mi je nekog neugodno sresti na ulici, a to je dobro.

Kada iz nečeg izađeš čista srca, vjerujem da si onda i završio s tim

Iva Mihalić

 Ne volim konflikte jer zbog njih ostaješ na jednome mjestu, u negativnoj energiji iz koje ne možeš dalje. Pozitivno ili negativno, vjerujem da se sve može riješiti razgovorom – rekla je jednom Zagrepčanka, koju i dalje s Leonardom povezuje poslovna suradnja u istoj umjetničkoj kući.


Naime, od 2011. glumica je članica ansambla Drame Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, a 35-godišnji Leonard ravnatelj je Baleta. Nakon što je 14 godina proveo u berlinskom Staatsballettu, gdje je imao status prvaka, kako bi preuzeo tu funkciju, u Zagreb se vratio potkraj 2014., kada je i upoznao Ivu.

Svatko svojim putem

Očito je da su odlučili krenuti svatko svojim putem i graditi svoje uspješne karijere.

Naime, oboje su nagrađivani u svojem poslu. On je bio nominiran za godišnju nagradu Berlinske teatrološke zajednice, a ona je dobila Nagradu hrvatskog glumišta i Zlatnu arenu.

>> Prve kadrove nove serije prikazivali na najvišoj zgradi u Zagrebu. Jelena Veljača dobila poljubac podrške

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
21:23 22.09.2016.

hahaha baletancic joj nabio rogove ... bas se pitam jel su prevario s jednim muskarcem ili s 2 muskarca.

Avatar Mordekaiser
Mordekaiser
21:23 22.09.2016.

ju*