'VEČERA ZA 5'

Ivana će probiti led, kandidati oduševljeni namirnicama: 'Mislim da ću se večeras dobro najesti'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
30.09.2024.
u 15:58
Što nas očekuje u današnjoj omiljenoj 'Večeri za 5', doznajte u nastavku teksta...
Pogledaj originalni članak

Agentica za nekretnine Ivana Mataija ugostit će protukandidate prvog dana riječkog tjedna 'Večere za 5'. Ivana je majka dvoje djece, u slobodno vrijeme se bavi crossfitom, a voli i planinariti. Prijavila se u show zbog avanture i novog iskustva, kako bi upoznala nove ljude, isprobala nova jela i možda neka od njih uklopila u vlastitu kuhinju. U goste joj stižu Ivan, Suzana, Leonela i Marin. 

"Volim svoj posao, konačno sam pronašla posao gdje se mogu izraziti, svoj talent. Po karakteru sam jako tvrdoglava, ambiciozna i nešto što zamislim ću i ostvariti, makar prolazila i glavom kroz zid. Jako sam uporna i savjesna, najbolje radim sve da se ja osjećam dobro da bi i moji ukućani bili dobro", otkrila je o sebi Ivana.

U slobodno vrijeme planinari i bavi se crossfitom. Mlada je majka dvoje djece - kćeri i sina. "Volim kuhati, današnji meni je moj, iz glave, izmišljen, da predstavim nove kreacije na tanjuru", zaključila je. Predstavila je i sastojke za svoju večeru: grčki jogurt, fetu, kisele krastavce, gljive, svinjski lungić, bananu i kremu. "Grčki jogurt, to bi možda bio neki prilog uz predjelo. Veselim se sastojcima, sve lijepo izgleda, mislim da ću se dobro najesti", komentirala je Suzana. "Volim kisele krastavce", dodao je Ivan. "Lungić je najbolji dio svinjetine", zaključio je Marin. 

Foto: RTL

VEZANI ČLANCI:

FOTO Show 'Večera za 5'

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL

Nove epizode 'Večere za 5' gledajte na RTL-u od 17.50 sati i platformi Voyo 24 sata prije prikazivanja na televiziji!

VIDEO U 89. godini preminula glumica Maggie Smith

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.