LJUBAVNI ŽIVOT INOVATORA I PODUZETNIKA

FOTO Šuška se da Mate Rimac ima novu djevojku! Vikend proveo u njenu rodnom Donjem Miholjcu?

Mate Rimac
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/21
30.09.2024.
u 13:57

Šuška se da navodno Mate Rimac ima novu djevojku, a više detalja doznajte u nastavku teksta

Kako portal Index.hr navodi, šuška se da 36-godišnji Mate Rimac ponovno ljubi te da ima novu djevojku. Naime, navodno je riječ o 29-godišnjoj Valentini Blažeković iz Donjeg Miholjca, koja se inače bavi marketingom. Mate je proteklog vikenda bio u njenom rodnom Donjem Miholjcu na kirvaju (op.a. proštenje, dan zaštitnika župe, tradicionalna proslava u slavonskim mjestima). Njegova personalizirana Nevera s tablicama Magla-1 viđena je parkirana u dvorištu njene obiteljske kuće, na iznenađenje stanovnika tog slavonskog gradića široj javnosti poznatog uglavnom po istoimenoj pjesmi Kandžije ili po reprezentativcu Domagoju Vidi.

Valentina je na svom profilu na Facebooku objavljivala fotografije s Matom i njegovim automobilom. Fotografije su mogli vidjeti samo njeni prijatelji na Facebooku jer nisu bile na statusu javno. Po Miholjcu se već neko vrijeme šuška da im je Rimac novi "zet", a kad se Nevera pojavila u gradiću, mnogi su to shvatili kao potvrdu nove romanse, pišu mediji.

Naime, novinari su stupili u kontakt s Valentinom te su je pitali za vezu s Matom. – Ne bih to sada komentirala, u poslu sam – kazala im je Valentina te novinare zamolila da je nazovu kasnije. Na kasnije pozove nije odgovarala, već je porukom odgovorila da nema komentara nastavno na temu zbog koje su je zvali. Nakon toga uslijedilo je i njezino zaključavanje svih fotografija na društvenim mrežama za javnost. 

Za komentar su zvali i Martu Longin iz odjela za odnose s javnošću Rimac Automobila. Ona im je kratko odgovorila da nema komentara na tu temu. Također, pišu da je Valentina studirala na privatnom fakultetu u Zagrebu, a potom se zaposlila u odnosima s javnošću. Ljetos je otvorila tvrtku za "savjetovanje u vezi s poslovanjem i drugim upravljanjem".

FOTO Kate Middleton neočekivano objavila novi video i otkrila je li izliječena: 'Život kakav sam poznavala...'

Mate Rimac
1/20

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, u lipnju ove godine doznalo se da su se Mate Rimac i Katarina Lovrić razveli nakon tri godine braka. Tada je tu informaciju potvrdilo nekoliko izvora bliskih Rimcu. Sada već bivši par vjenčao se u srpnju 2021. godine u Splitu na privatnoj ceremoniji. Vjenčanje je održano u Villi Dalmacija, a prisustvovali su samo paru najbliži ljudi. U srpnju iste godine imali su crkveno vjenčanje u okolici Livna.

FOTO Ella Dvornik tijekom godina potpuno se promijenila, zebraste ekstenzije i neonske boje bile su joj favorit

Mate Rimac
1/32

Nakon crkvene ceremonije zaputili su se na svadbeno slavlje u žutoj Neveri. Prvi ples odsvirao im je Momčilo Bajagić Bajaga, a bila je riječ o pjesmi Bademi i so. Goste je zabavljalo i Zabranjeno pušenje. Mladenka je prije odlaska u crkvu bacala jabuku preko kuće, a dan nakon svadbe okretao se vol od 800 kilograma.

Je li na pomolu uistinu nova fatalna ljubav poduzetnika i inovatora čiji svaki korak je pod budnim okom javnosti ili je posrijedi tek iskreno prijateljstvo, vidjet ćemo u danima koji dolaze.

VIDEO U 89. godini preminula je glumica Maggie Smith

Ključne riječi

Komentara 11

Avatar VargaiBoric
VargaiBoric
14:18 30.09.2024.

To nas manje košta nego da ima neku novu ideju.

NK
Najam krova
14:24 30.09.2024.

Kada će vratiti lovu koju je uzeo za obećani a nikad izvršeni posao?

SE
Serđo23
15:01 30.09.2024.

Ako bude išao u Donji Miholjac neka javi vodostaj Save !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije