Najseksi navijačica

Ivana Knoll javila se iz Kopenhagena i pokazala atmosferu uoči utakmice

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Instagram
28.06.2021.
u 16:34
Ivana Knoll, koja nosi titulu najvatrenije hrvatske navijačice, otišla je u Kopenhagen kako bi bodrila Vatrene uoči utakmice sa Španjolskom.
Pogledaj originalni članak


Knoll se u svojim Storyjima na Instagramu prvo javila iz zračne luke u Puli.  Nakon dolaska u Kopenhagen Ivana se testirala na koronavirus te pokazala u videu dijelić atmosfere hrvatskih navijača uoči utakmice. 

Otputovala je već spremna za navijanje u crnim tajicama s crveno-bijelim kvadratićima te crnom crop-topu. 

Osim navijačke kombinacije u kojoj je otputovala, Knoll je danas pokazala svoj novi outfit. Odjenula je ovoga puta majicu sa crveno-bijelim kvadratićima te bijele kratke hlače. 

Foto: Instagram

Podsjetimo, naša najpoznatija navijačica pokrenula je prije dvije godine svoj brand Wear Knoll Doll koji u ponudi ima kupaće kostime s uzorkom prepoznatljivih kockica. 

Foto: Instagram

'Već dugo vremena mi se ideja ženske navijačke odjeće motala po glavi, upravo iz razloga sto kada god sam išla na utakmice , nisam apsolutno mogla pronaći nikakvu fora žensku navijačku odjeću. Kako sam freak za kupaćim kostimima, došla sam na ideju, pokrenuti sto do sad nitko nije, badiće s uzorkom kockica u duhu hrvatskih boja. Potakla me prvenstveno američka zastava koja je toliko popularna kao uzorak na odjeći i badićima da sam rekla sebi jedan dan, pa zašto ne bi kockice bile isto tako popularne', izjavila je. 

VIDEO Navijači u Kopenhagenu 

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

UU
uhljeb u holdingu
17:18 28.06.2021.

Psi lutalice se uspale na ovakve koje samo guzicu i cice pokazuju, psi lutalice, čak ne ovi na lancu.

AF
afer
16:41 28.06.2021.

Mora da ove mačke idu na živce aktivisticama

PE
PetiElement
17:29 28.06.2021.

Ma bzvz.. gdje su Rada i Urša da pokažu kak se navija za Hrvatsku... 😁