Ljubav je na selu

Ivo je najstariji farmer nove sezone, a radio je za FBI: Potpisao sam neke papire u Bijeloj kući i moram šutjeti

Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
Foto: RTL
02.06.2021.
u 09:39
Ivo je skoro šest desetljeća živio u Americi. U Phoenixu je završio i studij prava, a zatim je dugo godina radio i za FBI.
Pogledaj originalni članak

Odmah nakon završetka 13. sezone showa "Ljubav je na selu" na RTL-u su sinoć predstavljeni profili novih farmera koji će u 14. sezoni u ovom showu tražiti idealnu partnericu. U ovoj sezoni najstariji farmer je 74-godišnji Ivo koji dolazi iz Smokovljana pokraj Stona. Ivo je skoro šest desetljeća živio u Americi. U Phoenixu je završio i studij prava, a zatim je dugo godina radio i za FBI.

– Neke stvari morao sam potpisati u Bijeloj kući i ne smijem govoriti o tome. U penziju sam otišao s 52 godine, nisam više htio raditi – kazao je ovaj 74-godišnjak koji mirovinu provodi u domovini, gdje je naslijedio zemlju, i ne namjerava svoje imanje prodati. Brine o maslinama i vrtu, ljeti je na moru, a zimi odlazi na skijanje. Uvijek voli biti biti u dobrom društvu s prijateljima.

S pokojnom suprugom, preminulom od raka, ima sina, a Ivo bi volio ostatak života provesti uz osobu koja je iskrena, inteligentna i samostalna. Sebe opisuje kao mirnu osobu koja voli društvo. Uz Ivu, u novoj sezoni gledat ćemo i vozača dizalice, vodoinstalatera, inženjera strojarstva i partijanera, 24-godišnjaka koji sam brine o svom velikom imanju....

VIDEO Albina u Zigmanovu kostimu nominirana za najgore odjevenu izvođačicu Eurosonga

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

MM
mmarjana
14:11 02.06.2021.

Novi freak show uskoro počinje, ajmo raspuštene udavače i sponzoruse stanite u red 😂